Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 159
Vis tilbud
Hotels.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 159
eDreamsUSD 159
TravelocityUSD 177
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (401)
Filtrer anmeldelser
401 resultater
Vurdering fra reisende
121
134
84
46
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
121
134
84
46
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 401 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hadde kanskje litt høge forhåpninger siden det er ett spahotell på stranden med vell 100 år historie men hotellet manglet litt på sjarmen. Vi bodde i "nye" delen men den er ganske slitt og interiøret og rommet var ganske kjedelige greier.

Strandbaren og restauranten var hyggelig, maten og frokosten var god. Betjeningen var hyggelig og beligenheten var bra

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, epseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at hotellrommet ikke svarte til forventningene. Vi planlegger oppussing av deler av hotellet og standarden på rommene vil da bedres.

Det er for øvrig veldig hyggelig å høre at du hadde andre gode opplevelser som vår gjest. Vi håper at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hotellrom med havutsikt i 2. etasje med dobbeltseng og sofa.
Rommet er slitt, men rent. Bra senger og sengetøy. Veldig bra utsikt til stranden fra rommet, og hyggelig å sovne til lyden av bølgene.

Badet: har alt man trenger, men litt trang dusj. Minus for at det ikke var såpe i dispenserer på badet. Badet oppleves som veldig slitt og toilettet var plassert veldig nærme veggen på den ene siden.

Mat: vi var 6 personer som spiste middag i Strandbaren. Hamburgerbrød og kjøtt var tørt, fisken til Fish & chips var for godt stekt og ingen erter eller ertestuing. Club sandwich med kylling var veldig god. Servicen var ikke god og bar preg av ikke nok personale på jobb. Bord stod veldig lenge før det ble ryddet, og kaffen jeg bestilte kom aldri.

Frokosten var derimot veldig bra.

Service på inn-/utsjekk var veldig bra og lokalene er hyggelige.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at hotellrommet ikke svarte til forventningene. Vi planlegger oppussing av deler av hotellet og standarden på rommene vil da bedres.

Vi beklager så mye at opplevelsen i Strandbaren ikke holdt mål. Slik skal det ikke være, og vi vil ta dine tilbakemeldinger opp internt for å påse at lignende ikke oppleves i fremtiden.

Det er veldig hyggelig å høre at dere nøt utsikten og frokosten, og at lokaler og service var tilfredsstillende.

Velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Kjersti
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter på Sola Strand hotell og det anbefaler jeg gjerne. Solastranden som ligger rett utenfor døren er en av Norges fineste. Frokosten var veldig god og tilpasset pademisituasjonen. Der er et spillerom med bordtennis og fotballbord, og uteleker kan lånes i resepsjonen. Det eneste jeg er misfornøyd med er sengene på familierommet, sovesofa er ikke så godt å sove på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tovjh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at sovesofaen ikke var så god å sove på. Vi planlegger oppussing i første kvartal 2021, og sovesofaene skal da blant annet byttes ut.

Det er veldig kjekt å høre at dere hadde ellers fine opplevelser hos oss, og vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Kjersti
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vi hadde litt andre forventninger til dette hotellet enn det vi opplevde. Rommet var ok. Litt slitt og ikke rent sengetøy. Veldig lytt på hotellet, så vi opplevde mye støy fra andre rom. Maten på restauranten var dessverre skuffende. Frokosten derimot hadde bra utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nellyynn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at besøket ikke svarte til forventningene. Vi planlegger oppussing av en del av våre hotellrom i første kvartal 2021. Sengetøyet byttes hver dag og skal naturligvis være rent, og vi beklager på det sterkeste om det mot formodning ikke var det. Vi setter god mat i høysetet, og beklager så mye at maten i restauranten var skuffende.

Det er hyggelig å høre at frokosten var god.

Med vennlig hilsen
Kjersti
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Vi hadde kanskje litt store forventninger til oppholdet her. SKUFFET! Vi hadde bestilt på forhånd, men ble tilvist rom i et eget hus - noen sa det var gammelskolen. Vi måtte gå ut for å komme til /fra resepsjon og spisesal. Rommet var trangt og lite. Så vidt du kunne snike deg inn i senga på den ene sida. Her var det ikke plass til noe nattbord nei! Skal du hit - spør på forhånd om hvor rommet ligger og hvordan det er!!!!

Romtips: Sikre deg et rom i hovedbygget med utsikt til stranda!
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at rommet ikke svarte til forventningene. Vi planlegger oppussing av våre eldste rom i første kvartal 2021.

Vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Kjersti
Sola Strand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser