Hans-Petter T
1,0 av 5 boblerAnmeldt 30. aug. 2020via mobile enheter
Sola Strand Hotel, OtherSola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. des. 2020

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at dere ikke fikk tilgang til velværeavdelingen. I forbindelse med Covid-19 pandemien har vi vært svært opptatt av å følge myndighetenes smittevernregler. En bivirkning av dette har vært at vi dessverre ikke har hatt anledning til å være så fleksible som vi pleier å være.

Vi beklager også at rommet ikke svarte til forventningene. Noen av våre eldre rom har ventet på oppussing, og vi har nå en plan for renovering av disse rommene som starter i januar 2021.

Vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til Sola Strand Hotel ved en senere anledning.

1.0 km fra Sola Strand Hotel
8.0 km fra Sola Strand Hotel
8.0 km fra Sola Strand Hotel
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 29. august 2020

Bare det å kunne bo på Sola strand er nok for meg. Hotellet er gammelt, men lever i beste velgående med god mat og hyggelig betjening. Pluss for at de hadde lagt fram plasthansker til frokostbufeen. Det har jeg ikke opplevd andre steder. Meget bra.

Takk, Kjell_53
Sola Strand Hotel, Other på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2020

Hei

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde så fine opplevelser hos oss.

Velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Har booket 2 rom for helgen,da vi skal i selskap på fredag og bryllup på lørdag. Ringer hotellet for og forsikre meg om når innsjekk er på torsdag og får beskjed om kl 15 ,men det kan hende at rommene kan være klare tidligere. Dette er ok da vi har bestilt bil sammen med noen flere til kl1530 da vi skal være i Stavanger sentrum kl 1600. Vi ankommer hotellet kl 1440 og får beskjed om at rommene ikke er klare før kl 1500. Rommene var ikke klare før 1532. Så etter en biltur fra Drammen til sola,så hadde det vært greit og få fikse seg litt før man skal videre på middag. Dette resulterte i at vi måtte betale for henting som vi ikke fikk benyttet og at vi måtte kjøre egen bil til Stavanger sentrum,taxi hjem pluss at bilen nå står igjen i sentrum. Svaret fra hotellet var egentlig bare at dette beklager vi.

Takk, frodeglott
Sola Strand Hotel, Annet på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2020

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at rommene ikke var klare kl 15:00, især hvis du hadde ringt oss for å forsikre deg om at de ville være det.
Det var meget travelt denne dagen og vi klarte dessverre ikke å levere det vi hadde lovet. Det beklager vi på det sterkeste.

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hadde kanskje litt høge forhåpninger siden det er ett spahotell på stranden med vell 100 år historie men hotellet manglet litt på sjarmen. Vi bodde i "nye" delen men den er ganske slitt og interiøret og rommet var ganske kjedelige greier.

Strandbaren og restauranten var hyggelig, maten og frokosten var god. Betjeningen var hyggelig og beligenheten var bra 👌🌞

Takk, epseh

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at hotellrommet ikke svarte til forventningene. Vi planlegger oppussing av deler av hotellet og standarden på rommene vil da bedres.

Det er for øvrig veldig hyggelig å høre at du hadde andre gode opplevelser som vår gjest. Vi håper at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hotellrom med havutsikt i 2. etasje med dobbeltseng og sofa.
Rommet er slitt, men rent. Bra senger og sengetøy. Veldig bra utsikt til stranden fra rommet, og hyggelig å sovne til lyden av bølgene.

Badet: har alt man trenger, men litt trang dusj. Minus for at det ikke var såpe i dispenserer på badet. Badet oppleves som veldig slitt og toilettet var plassert veldig nærme veggen på den ene siden.

Mat: vi var 6 personer som spiste middag i Strandbaren. Hamburgerbrød og kjøtt var tørt, fisken til Fish & chips var for godt stekt og ingen erter eller ertestuing. Club sandwich med kylling var veldig god. Servicen var ikke god og bar preg av ikke nok personale på jobb. Bord stod veldig lenge før det ble ryddet, og kaffen jeg bestilte kom aldri.

Frokosten var derimot veldig bra.

Service på inn-/utsjekk var veldig bra og lokalene er hyggelige.

1  Takk, MElisabeth

Mange takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager så mye at opplevelsen i Strandbaren ikke holdt mål. Slik skal det ikke være, og vi vil ta dine tilbakemeldinger opp internt for å påse at lignende ikke oppleves i fremtiden.

Det er veldig hyggelig å høre at dere nøt utsikten og frokosten, og at lokaler og service var tilfredsstillende.

Velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter på Sola Strand hotell og det anbefaler jeg gjerne. Solastranden som ligger rett utenfor døren er en av Norges fineste. Frokosten var veldig god og tilpasset pademisituasjonen. Der er et spillerom med bordtennis og fotballbord, og uteleker kan lånes i resepsjonen. Det eneste jeg er misfornøyd med er sengene på familierommet, sovesofa er ikke så godt å sove på.

Takk, Tovjh

Hei

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi beklager at sovesofaen ikke var så god å sove på. Vi planlegger oppussing i første kvartal 2021, og sovesofaene skal da blant annet byttes ut.

Det er veldig kjekt å høre at dere hadde ellers fine opplevelser hos oss, og vi håper at vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.