Hotellet ligger praktfullt til ved Solastranden. Området byr på rike turmuligheter og naturopplevelser hele året.
Frokost og restaurang er grei.
Jeg bodde på rom 5210. Et enkeltrom med utsikt mot parkeringsplassen. Rommet var billig og jeg kunne vel ikke forvente strandutsikt.
Rommet hadde en svær seng som tok omtrent hele gulvarealet. Tv-en var plassert foran sengen og jeg hadde en skrivebordstol som jeg satte helt inntil senge når jeg skulle se tv. Tre netter og en pinnestol var ingen opplevelse som gav mersmak. Tips til alle gjester som skal bestille rom: Spør om det er lenestol/plass til lenestol på rommet.
Ellers manglet det nattbordlampe. Nærmeste lysbryter var ved inngangsdøren, tre meter fra sengen.
Et stort pluss at det er vannkoker og kaffe/te. Litt snedig at jeg måtte sette vannkokeren på gulvet for koke vann: Det manglet kontakt ved skrivebordet.
Baderommet er vel det dårligst opplyste bad jeg noen sinne har opplevd på et hotell. Tre svake spotter over speilet, hvorav den ene ikke virket.
Renhold var greit, med gud bedre for en jobb renholdspersonalet har! Uansett hvor godt jeg dunket av skoene og subbet sålene i teppene i korridorene, kom det sand inn på rommet. Feiebrett på rommene burde vært obligatorisk.
Alle medarbeidere på hotellet var høflige, smilende og hyggelige!
Neste gang jeg bor på Sola Strandhotell, legger jeg i mer penger, får strandutsikt og en skikkelig lenestol!