Jon Esben J
Anmeldelse av Sola Strand Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 29. mai 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2022
Eirik Amundsen, Guest Services / Front OfficeSola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juni 2022
Hei!
Vi beklager den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. 50 minutter er altfor lenge og selvfølgelig ikke akseptabelt. Vi forsøker å opprettholde en høy standard hos oss og jeg skal ta dette videre til restaurantpersonalet. Vi håper å seg deg her igjen, for slik å kunne tilby en bedre opplevelse.

Mvh.

7.3 km fra Sola Strand Hotel
8.0 km fra Sola Strand Hotel
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Jeg kom med skyhøye forventninger, som dessverre ikke ble oppfylt. Beliggenheten er perfekt, men service og kjøkken har en del å jobbe med.

Bare å ha litt kunnskap om hvilken vin som anbefales til de forskjellige rettene hadde gjort mye. En beklagelse når rekesmørbrødet leveres uten egg, så kunne det vært beklaget når det ble utlevert!

Baren hadde god service.

Takk, Bernt_A_T
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet og god seng. Ellers helt middelmådig og dessverre elendig service og dårlig mat. Hotellpakke med 3retters middag innfridde overhodet ikke forventningene. Spurte om vinpakke til maten, nei det var ikke mulig. Ingen vinanbefaling til maten, og servitør som ikke fulgte opp. Annet personale var heller ikke særlig imøtekommende.

Takk, Aud mette M
Eirik Amundsen, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2022

Hei Aud Mette!
Jeg vil på vegne av oss beklage at opplevelsen ikke levde opp til forventningene. Det stemmer at vi ikke har vinpakke på kartet, men vinanbefalinger skal absolutt være en del av servicen vi gir her på huset. Vi håper å se deg her igjen ved en senere anledning, for slik å kunne by på en bedre opplevelse.

Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Det å bo så godt som på stranda er det få hoteller som kan by på her til lands, men for en perle Sola Strandhotell er hvor man kan dette. Trivelig betjening, rent og pent rom, innbydende spa-avdeling og god mat. Hvis jeg skal sette fingeren på en ting må det være at det gikk over en time å få servert lunsjen jeg bestilte, og da presterte de å glemme meg to ganger. Litt kjipt å se alle rundt få mat etter kort tid og «plasteret» på såret var en kaffe på huset….det er et forbedringspotensial.

Takk, travellingtommy79
Eirik Amundsen, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2022

Hei!
Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å lese at du trivdes hos oss. Det var svært travelt i strandbaren i går og noe ventetid er å forvente. Det er imidlertid ingen grunn til at man skal bli glemt. Dette beklager vi for.

Vi håper å se deg her igjen ved en senere anledning og at opplevelsen da lever fullt og helt opp til forventningene :)

Med vennlig hilsen

Anmeldt 13. april 2022

Hotellet ligger praktfullt til ved Solastranden. Området byr på rike turmuligheter og naturopplevelser hele året.
Frokost og restaurang er grei.
Jeg bodde på rom 5210. Et enkeltrom med utsikt mot parkeringsplassen. Rommet var billig og jeg kunne vel ikke forvente strandutsikt.

Rommet hadde en svær seng som tok omtrent hele gulvarealet. Tv-en var plassert foran sengen og jeg hadde en skrivebordstol som jeg satte helt inntil senge når jeg skulle se tv. Tre netter og en pinnestol var ingen opplevelse som gav mersmak. Tips til alle gjester som skal bestille rom: Spør om det er lenestol/plass til lenestol på rommet.

Ellers manglet det nattbordlampe. Nærmeste lysbryter var ved inngangsdøren, tre meter fra sengen.
Et stort pluss at det er vannkoker og kaffe/te. Litt snedig at jeg måtte sette vannkokeren på gulvet for koke vann: Det manglet kontakt ved skrivebordet.
Baderommet er vel det dårligst opplyste bad jeg noen sinne har opplevd på et hotell. Tre svake spotter over speilet, hvorav den ene ikke virket.

Renhold var greit, med gud bedre for en jobb renholdspersonalet har! Uansett hvor godt jeg dunket av skoene og subbet sålene i teppene i korridorene, kom det sand inn på rommet. Feiebrett på rommene burde vært obligatorisk.

Alle medarbeidere på hotellet var høflige, smilende og hyggelige!
Neste gang jeg bor på Sola Strandhotell, legger jeg i mer penger, får strandutsikt og en skikkelig lenestol!

1  Takk, Lars Vagle S

Hei Lars!
Det er beklagelig å høre at oppholdet ikke levde helt opp til forventningene. Dette er et gammelt hotell som ikke er helt igjennom renovert enda. Vi håper å se deg her igjen fro en bedre opplevelse:)

Med vennlig hilsen

Anmeldt 10. april 2022 via mobile enheter

Vi var på middagsbuffet med storfamilien i anledning gullbryllupsdagen til svigers. Maten var god og personalet hyggelig og serviceinnstilte. Buffeten var lekkert anrettet med tilbud om både kaldt og varmt. Men vi savnet desserter, her var bare kaker. Samtlige kaker var merket med at de inneholdt laktose, men det fantes ingen alternative tilbud til de som ikke kunne spise de. Det trakk ned den totale opplevelsen. Ellers en fin feiring i vakre omgivelser.

Takk, Elin J
Eirik Amundsen, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2022

Hei Elin!
Takk for tilbakemeldingen. Det gleder oss å høre at opplevelsen av maten og personalet var bra. Lite utvalg av desserter skal vi absolutt ta med oss videre.

Håper å se dere hos oss igjen ved en senere anledning.

Mvh.