Mathis H
Anmeldelse av Sola Strand Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juni 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2022
Arja Fladager, Guest Services / Front OfficeSola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2022
7.3 km fra Sola Strand Hotel
8.0 km fra Sola Strand Hotel
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Vi sov to netter på hotellet, veldig fornøyd! Flott hotell med god service og fin utsikt. I restauranten hadde de veldig flinke servitører, og svært god Pizza. Jeg spiste pizza picante, anbefales. Rommene var også rene og romslige.

Takk, 703johanneb
Arja Fladager, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Tusen takk for hyggelige ord
Velkommen tilbake

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Min datter skulle gifte seg og hadde bestilt brudesuiten lang tid i forveien. For sikkerhets skyld kontaktet hun hotellet tre ganger for å forsikre seg om at bookingen var ok. Så blir hun oppringt dagen før bryllupet og fortalt at suiten var dobbelbooket og de kunne få et ordinært hotellrom i stedet Ved å gi beskjed dagen før bryllupet sørget hotellet for en dårlig stemning noe som er naturlig når man blir lurt på en slik måte.

Romtips: Rommene er noe slitt og overpriset. Sengemadrassene litt for harde. Men beliggenheten er topp. Men den er vanskelig å nyte når man føler seg bedratt.
Takk, Bjørn N

Hei, Bjørn!
Her må vi bare legge oss flate og beklage, for slikt skal ikke skje
Ta gjerne kontakt med oss på mail slik at vi kan rydde opp

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Vi er stamgjester i Strandbaren men i kveld ble vi skuffet. På hjemmesiden står chacuteriboard til 245,- i menyen, mens i appen er den borte og i den lille menyen i baren står den oppført som måltid til 2-3 personer (og høyere pris).

Så da tok vi den og ble skuffet. Maten var nydelig men det var langt fra nok til å mette to sultne mennesker.

Anbefaler å oppdatere alle menyene med korrekt info: nemlig at det passer som SNACKS til 2-3 personer - Ikke måltid!

Takk, 390lened
Arja Fladager, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Hei, Lene!
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding slik at vi kan bli bedre
Vi skal rette opp med en gang slik at det ikke blir flere misforståelser

Håper å se deg ved en annen anledning

Arja
Sola Strand Hotel

Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Ikke mat på ankom på hotel mandag skulle spise etter vært på tur kom tilbake i 2 tiden de hadde ikke mat på restaurant

Ingen help få på rescepijon
Etter snakket direkt med kjøkken fikk vi mat da var klokka over 4

Badet var tett vann gikk inn på romme det ble vann overalt

Takk, andreamanto1
Eirik Amundsen, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2022

Hei!
Det var leit å lese at du hadde en dårlig opplevelse hos oss. Vi hadde satt stor pris på om du hadde tatt kontakt med oss på mail og forklart hendelsen. Nevn gjerne navnet mitt i den, slik at jeg kan følge den opp videre.

Håper å høre fra deg

Mvh.

Eirik v/Sola Strand Hotel

Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Sola Strand Hotell har uslåelig beliggenhet og gode senger. Dessverre stopper det hele der, elendig og ufølsom service. Jeg ventet i over 50 minutter på et deilig rekesmørbrød som skulle inneholde både egg, rogn, rød løk og alskens snadder. Da det OMSIDER dukket opp, var det kun et salatblad som ekstra utstyr. Da jeg påpekte dette, tok servitøren med seg smørbrødet igjen. Da hun dukket opp igjen, var unnskyldningen: Det var ikke flere EGG igjen!! Dette kunne servitøren opplyst om på forhånd, så hadde jeg valgt noe annet. Nei folkens, finn på noe annet. Svært liten profesjonalitet på dette hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, jonesbenj

Hei!
Vi beklager den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. 50 minutter er altfor lenge og selvfølgelig ikke akseptabelt. Vi forsøker å opprettholde en høy standard hos oss og jeg skal ta dette videre til restaurantpersonalet. Vi håper å seg deg her igjen, for slik å kunne tilby en bedre opplevelse.

Mvh.

Eirik v/Sola Strand Hotel