Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 130
Hotels.comUSD 130
PricelineUSD 136
TripadvisorUSD 130
Lol.travel
StayForLong
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet, men det hjelper lite når vi ikke får god nattesøvn. Rommet vi fikk var for varmt og ventilasjonen fungerte ikke, så det ble lite søvn på oss. Vi ga beskjed i resepsjonen men..det hjalp ikke.
Men jeg kan anbefale pizzaen de lager

Takk, 828wandal
Arja Fladager, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022

Hei,
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding slik at vi får muligheten til å forbedre oss
Vi tar dette med oss videre og sjekker opp angående ventilasjonen

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig kjekt hotell opphold med hele familen, barn og barnebarn.
Hyggelig atmosfære. Historisk sus.
Flott strand og uteområde. Hyggelig personale imøtekommende, blid og hjelpsom.
Fint rom med utsikt på sand-dynene og stranen. Godt renhold.
Kjekt i bassenget og herlig SPA.
God mat for alle. Hamburger, kveite og fantastisk pizza. Jeg anbefaler et opphold på Sola Strand Hotell på det varmeste.
Takk for oss, vi kommer igjen.

Romtips: Gratis parkering
Takk, Siv H

Tusen takk for hyggelige ord
Velkommen tilbake

Anmeldt 5. juli 2022

Bestilte rom med utsikt mot sjø og betalte litt mer for dette. Rommet var imidlertid ekstremt lite med et bad på 1.6 kvm og der en ikke kunne bruke toalettet på normal måte pga plassmangel. Dette er for dårlig i 2022. Bad og rom bar preg av å være slitt og utdatert. De andre rommene rundt oss var av samme type så vi droppet hele klageprosessen og gikk på stranden og fokusert på vår bryllupsdag.
Service på matservering kan bli bedre. Spiseplassen ute virket å være et fristed for fugler som kunne spise rester fra bord som ikke ble ryddet og dette gjorde opplevelsen dårlig. Stedet anbefales ikke før det er blitt betydelig oppgradert og de rommene som man betaler litt mye for kan brukes på ordinær måte

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 386gustavl
Sandra Lillesund, Gjestetjenester/resepsjon på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Hei og tusen takk for din tilbakemelding
Vi jobber stadig for å bli bedre og tar dette med oss videre
Håper dere får en fin sommer videre

Anmeldt 4. juli 2022

Sola Strand Hotel kan på det varmaste anbefalast!
Super mat - fantastisk pizza - den må prøvast.
Og som alltid god service og god drikka.
Spanande med litt nytt og samstundes finna det som "alltid" har vore på menyen 🤩

Takk, monaaksdal
Arja Fladager, Guest Services / Front Office på Sola Strand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Tusen takk, Mona!
Du er hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Et fantastisk hotell med særpreg og fantastiske ansatte som jobber her. Plasseringen på Sola stranden gjør dette hotellet helt unikt. Maten anbefales også på det sterkeste. Et opphold her anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 143mathish