1. Hotellet var ikke transparente om betingelser for spa-avdeling på nettsiden sin, noe som resulterte i at vi fikk beskjed om at det var «familiebading» fra kl. 19-22 på en lørdagskveld (vi sjekket inn lørdag). På nett stod det derimot at familiebading kun varte et par timer om morningen, samt mulighet for småbarnsfamilier å leige spaet utenom åpningstider. Utenom dette at det var aldersgrense) Ikke helt hva vi hadde tenkt oss på en romantisk weekend-tur på spahotell.
2. Rommet var også et kapittel for seg selv. Slitt, lite, utrivelig og svært dårlige fasiliteter. Blodflekk på senger. McGyver-løsninger på lamper og senger, som var i ferd med å dette fra hverandre. Store, stygge merker i gulv. Én trestubbe til nattbord kun på én side. Og en «slående utsikt» over parkeringsplassen og veien. Ingenting med hotellet kunne rettferdiggjøre prisen vi skulle betale for denne éne natten.
3. Da vi klagde på rommet til resepsjonen fikk vi beskjed om at det var helt fullbooket, og ingen ledige rom. Nettsiden sa noe helt annet da vi dobbeltsjekket dette der. Fikk derimot tilbud om spinkle 800,- i rabatt,...Vi ble mildt sagt skuffet over denne opplevelsen. Vi hadde en flott helg her i 2019. Rolig atmosfære, aldersgrense i spa-avdeling, god mat og et ok+ rom. Vi trodde dermed at vi visste hva vi gikk til også denne gangen, men ble nokså sjokkerte over å se hvor mye hotellet hadde tapt seg på så kort tid.
3. Da vi klagde på rommet til resepsjonen fikk vi beskjed om at det var helt fullbooket, og ingen ledige rom. Nettsiden sa noe helt annet da vi dobbeltsjekket dette der. Fikk derimot tilbud om spinkle 800,- i rabatt, noe som fremdeles var alt for dyrt for et rom som ikke en gang var på høyde med et helt ok motell, og som i aller største grad ga «leirskole-vibber».
Det endte dermed med at vi sjekket ut, og først da vi skulle levere nøklene tilbake hadde de plutselig et annet rom til oss som vi da takket nei til.
Vi fikk en natt på en suite hos Scandic Royal i Stavanger sentrum til samme pris. Her var det også inkludert spatilgang, morgenkåper og tøfler i denne prisen (noe som ikke var tilfelle hos Sola Strand hotell). Glad for at vi sjekket ut, og helt trygge på at vi aldri igjen kommer til å sjekke inn på dette hotellet.Mer
Vis mindre