Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 160
Hotels.comUSD 160
PricelineUSD 115
TravelocityUSD 160
Orbitz.comUSD 160
Trip.comUSD 160
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
18
23
13
0
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
23
13
0
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 57 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet har en super beliggenhet i havnen i Tananger. Vi fikk et flott rom med en liten luftebalkong, hvor vi hadde nydelig utsikt over havnen. Sengen var ok, badet like så. En del rot ved innsjekk (de fant ikke bookingen vår) og ved utsjekk (vi var belastet drikke vi ikke hadde bestilt) trekker ned.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Hadde en fantastisk fin dag på Hummeren Hotel. Det var lunch buffet og det var så mye mat at det var vanskelige velge, hadde lyst til å smake alt, men dessverre så klarte jeg ikke det. Kan ikke ramse opp alt de hadde, men jeg kan trygt anbefale en tur innom Hummeren Hotel. Jeg skal ihvertfall tilbake. Personalet var meget hyggelige, god service.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bibbi918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Liv R, Daglig leder på Hummeren Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018

Så kjekt å høre :-) Hjertelig velkommen tilbake til oss :-) Hilsen fra Liv

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017

Super betjening, supert rom medsjøutsikt.
Vi feiret St.Hans aften på Hummeren Hotell på Tananger i år. Ingen bål å se, men i herlige omgivelser.
Vi spaserte til utsiden mot havet, en stille aften. Det ble fint vær også omsider.
En herlig middag med biff og rød vin.
Frokost inkludert og fri parkering.
Neste morgen gikk det ut ca 7 til 8 fiskebåter med gjester for hav fiske for de som liker det.
Vil kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, Rooty2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Liv R, Daglig leder på Hummeren Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018

Så gøy å høre - det gleder oss :-) Hjertelig velkommen tilbake :-) Liv

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Perfekt plass for overnatting hvis en har møter, kurs, etc i Tananger området!
Hotellet er kanskje ganmelt, rommene stammer fra 90-tallet, men ikke la det og vegg-til-vegg-teppene lure dere!
Betjeningen er suveren, god meny med mye sjømat (+ burger og litt), god atmosfære i resturanten med utkikk rett i småbåthavna! Frokosten er veldig god, og det er bare til å huke tak i betjeningen (hvis ikke de spør deg først) så får du servert nystekt egg og bacon!

Kanskje ikke det mest, sentrale hotellet, men perfekt hvis en bare vil slappe av etter en dag med kurs, møter, etc, med en gåtur ellet bare kose seg på hotellet. Samt at en slippet en god del morgenrush siden en allerede er i Tananger området, hvis det er der en skal :)

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Anders H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Liv R, Daglig leder på Hummeren Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017

Heisann Anders :-)
Så kjekt å høre at du trives her hos oss - alltid hjertelig velkommen tilbake :-)
Hilsen fra Liv

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Absolutt verdt pengene vi betalte for hvertfall. Med 800kr til gode fra Hotels.com betalte vi bare 70kr for 1 natt. Grunnen til at vi valgte vurderingen "gjennomsnittlig" var pga måten vi ble tatt imot på. Ved resepsjonen ble det først sagt at bestillingen ikke fantes. Etterhvert ble det sagt at noen hadde tatt rommet vi skulle ha, så vi ble utdelt et annet. Føltes nesten som om vi bare ble kastet inn i et annet som var ledig. Resepsjonisten såg ikke ut til å være litt beklagelig. Vi følte kanskje vi kunne fått en litt bedre mottakelse siden det ble gjort noe feil med bestillingen vår. Men ellers, helt greit hotell, god frokost, god seng, rent og pent.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, K6077PDmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Liv R, Leder  på Hummeren Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017

Heisann,
Tusen takk for din tilbakemelding og beklager så mye misforståelsen som skjedde ved innsjekk.
Hyggelig å høre at dere ellers hadde et fint opphold her hos oss og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Hilsen fra
Liv

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser