aleksander j
Anmeldelse av Clarion Hotel Air
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2022
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: september 2021
Anne Christine Stavnem Helliesen, OwnerClarion Hotel Air, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. aug. 2022
HEi 907aleksanderj,

tusen takk for en veldig fin og hyggelig tilbakemelding, utrolig kjekt å se at du stadig kommer tilbake til oss :)

0.6 km fra Clarion Hotel Air
6.3 km fra Clarion Hotel Air
7.2 km fra Clarion Hotel Air
Se flere hoteller i Sola
Anmeldt 25. mai 2022 via mobile enheter

Var her i forbindelse med Landstreff, og de hadde fikset veldig bra i stand til dette! Veldig fint og rent hotell. Rommene var passe størrelse og badet var utstyrt med det man skulle ønske. Frokosten var også veldig god, med stort utvalg og smakfull mat.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, emmastra
Anne Christine Stavnem Helliesen, Owner på Clarion Hotel Air, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2022

Hei Emmastra,

tusen takk for utrolig hyggelige ord! Så kjekt å se at du koste deg hos oss. Fra vår side må jeg bare få lov å si at det var utrolig gøy å ha dere alle fra LS hos oss denne helgen! :)

Anmeldt 13. februar 2022 via mobile enheter

Strålende hotell, bra service og god frokost. Hvis du skal velge hotell på Sols velg dette.
Flotte hotellrom med gode senger som du sovner fort i. Godt utvalg av kanaler og muligheter for mat om du kommer sent.
Litt mørkt i resepsjonen men bra treningsrom

Dato for oppholdet: februar 2022
1  Takk, Jorgen89
Anne Christine Stavnem Helliesen, Owner på Clarion Hotel Air, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2022

Hei Jorgen89,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, utrolig kjekt å høre at du trives så godt hos oss! Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 16. oktober 2020 via mobile enheter

Har bodd her mange netter i forbindelse med jobb. Rommene er store og har fin utsikt mot flyplass. God mat i restauranten og gratis kaffe i lobbyen. Men fikk denne gangen et rom i 2.etg. Her var det kun utsikt til lobby og treningsrom er i gangen utenfor rommene. Luktet ganske innestengt i denne etasjen dessverre.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, Thafredrik
Michael Holm, General Manager på Clarion Hotel Air, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2020

Hei Fredrik,
Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss,
Jeg er først og fremst glad for at du til vanlig er fornøyd med rommene våre. Jeg skjønner at opplevelsen ikke blir den sammen når du ikke får utsikten du ønsker, gi oss en heads up neste gang så ordner vi rom med utsikt til deg :)

Velkommen tilbake!

Anmeldt 14. mars 2020

Nå har jeg vært her under første helge under Corona panikken i Norge, dva at det var lite gjester her, frokosten besto av innpakkete sandwicher pluss juice, jougurt og kokte kalde egg, lunsj var ikke tilgjengelig men dette må vi tåle og det viser at hotellet tar smittefaren på alvor, trimrom avstengt.

Men en ting fikk jeg ikke til å stemme med Tripadvisor, her står det at det er svømmebasseng på dette hotellet, dette stemmer ikke !

Betjent resepsjon 24/ 7 Good

Rommene

Dusjen er en pissestråle sånn som politiske miljø parti mener redder verden, jeg ønsker og betaler for en skikkelig dusj, vann har vi nok av i Norge, billig strøm har vi også.
Rommene jeg har hatt er veldig små, men sengen veldig stor, så stor sett så er det en seng på rommet og lite ellers utenom en skrivepult.
Gode senger
Kjøleskap uten minibar

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, Frode L
Anne S, General Manager på Clarion Hotel Air, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2020

Hei Frode,

takk for tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Ja, det er en litt annerledes tid for oss og å drive hotell på i disse Corona tider, men vi prøver å tilrettelegge og gjøre det beste ut av situasjonen. Lunsjtilbud er på plass og vi ønsker å gjøre oppholdet så bra som mulig for alle gjestene våre.

Det er helt riktig at det er en feil på Tripadvisor hvor det står vi har svømmebasseng. Dette er meldt inn til Tripadvisor og endret flere ganger, men av en eller annen merkelig grunn endres dette, så takk for at du påpekte dette.

Hjertelig velkommen tilbake!

Anne Helliesen
Hotel Manager

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Har ofte bodd på dette hotellet og er stort sett veldig fornøyd. Men det som trekker ned er at man ikke kan åpne vinduene.
Denne gangen fikk jeg et rom som hadde sine mangler. Bortsett fra fantastisk utsikt. Stort rom, men dårlig møblert. Ingen benk/krakk for å sette kofferter på. Burde vært 2 stk der. Det er jo et dobbeltrom. Ingen knagger for ytterklær ved dør. Skapet er plassert helt innerst i det lange smale rommet. TV er plassert på sideveggen ved senga. Siden rommet ikke har noen lenestol, må man sitte i senga , men det blir ikke mye kos. 90 graders vinkel blir aldri noen god løsning, da man ikke får noen vegg å støtte ryggen mot. En VELDIG dårlig løsning. Grei størrelse på bad, god plass til toilett-saker og mapper for 2 personer. Men her er stikk-kontakt plassert på vegg over doskåla som blir på motsatt vegg for vask og speil. Har man brukt hårføner så må den legges på gulv el på dolokket om man skal justere på håret underveis. Den skulle jo vært på samme side som speil.
Alt i alt : Utsikten veier ikke opp for de upraktiske løsningene på dette rommet.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, oftehotellgjest

Hei Heidi,
'
takk for utfyllende og god tilbakemelding. Vi setter stor pris på alt av tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss og gjøre endringer om mulig. Vinduene våre er ekstra lydisolerte og derfor ikke mulig å åpne pga. flystøy som gjør rommene nærmest lydtette, men et godt ventilasjonsanlegg er på plass i mangel av å kunne åpne vinduene. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anne Helliesen
Hotel Manager