Jeg overnattet 2 natter hos clarion air på forretningsreise. Bestilte rom for meg og en ansatt, men dessverre var det en feilbooking så det ble bestilt 3 rom istedenfor 2. Forklarte feilen til to ansatte i resepsjonen ved ankomst, men siden det var en forhåndsbetaling kunne de ikke gjøre noe. Så det ble totalt 14597 kr for to netter med to vanlige rom. Det siste rommet sto tomt. Så det var ikke spessielt heldig. De i resepsjonen anbefalte meg å ta kontakt med kundeservice. Kundeservice forteller meg de kunne endre dato på det ene rommet, men verken returnere penger, få tilgode, evt. overnatte på et annet nordic choice hotel en annen dato. Så ha tunga beint i munnen når man bestiller direkte hos nordic choice og ikke forhåndsbetal. Ellers var det for dyrt matchet mot standard. For tidlig innsjekk før kl 15:00 krever de 100kr per time. Så kommer du kl 09:00 som meg - så hadde det blitt 600kr ekstra per rom (1200kr) selv om rommene var ledig. Så koffertene måtte oppbevares på et usikkert bagasjerom i mellomtiden.