Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra”
Anmeldelse av Peppes Pizza Førde

Peppes Pizza Førde
Vurdert som nr. 5 av 22 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Typisk Peppes. God og kjent mat, grei service, ok plassering. Stinn brakke men betjeningen hadde kontroll!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ToreS336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 80 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Vi stod i kø for å komme inn, greit nok i disse coronatider, men det er ikke greit å vente på en pizza i nær 1,5 time fra bestilling til maten kom på bordet. Pizzaen var god den, men var ikke verdt så lang ventetid. Det ble kuttet 20^ på regningen, og vi fikk beklagelser med på kjøpet, men dette var ikke en god opplevelse..

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Pizza er pizza, men service er ikke service. Her ble vi tatt imot av hyggelig servitør, han ordnet stort bord og ga oss tilbud om gruppemeny. Mye mat og drikke for 8 personer og knall servise fra vi kom til vi dro gjør at dette ble suksess både for liten og stor!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingaplingaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Helt vanlig Peppes standard over maten, skremmende at denne ligger som nummer 2 på tripadviser anbefalingene i Førde. Treig service når vi var ferdige med maten og skulle bestille obligatorisk banana spilt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bjornh877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020

Kjempegod mat. Alt på Peppes Pizza Førde er godt og smaksrikt! Hyggelig personale og god atmosfære i restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, andrinemhauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza Førde, så også på

 
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Peppes Pizza Førde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.