Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ventet 2 timer på kald pizza”
Anmeldelse av Peppes Pizza Førde

Peppes Pizza Førde
Vurdert som nr. 2 av 21 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Bestilte levering 200 m fra der vi bodde på hotel. Ventet i 2 timer og fikk en kald pizza med nesten ingen ost på.

Pizzaen hadde de ikke skjært opp, pizza skjærer har de ikke på hotelrom, så derfor måtte vi bruke plastkniven fra peppes for å dele den selv.

Alltid vært positiv til peppes ellers, men ikke heri Førde. 2 timer er lenge å ventenår man er sulten.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Kata9090
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 76 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Typisk Peppes. God og kjent mat, grei service, ok plassering. Stinn brakke men betjeningen hadde kontroll!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ToreS336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi stod i kø for å komme inn, greit nok i disse coronatider, men det er ikke greit å vente på en pizza i nær 1,5 time fra bestilling til maten kom på bordet. Pizzaen var god den, men var ikke verdt så lang ventetid. Det ble kuttet 20^ på regningen, og vi fikk beklagelser med på kjøpet, men dette var ikke en god opplevelse..

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Pizza er pizza, men service er ikke service. Her ble vi tatt imot av hyggelig servitør, han ordnet stort bord og ga oss tilbud om gruppemeny. Mye mat og drikke for 8 personer og knall servise fra vi kom til vi dro gjør at dette ble suksess både for liten og stor!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingaplingaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Helt vanlig Peppes standard over maten, skremmende at denne ligger som nummer 2 på tripadviser anbefalingene i Førde. Treig service når vi var ferdige med maten og skulle bestille obligatorisk banana spilt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bjornh877
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza Førde, så også på

Førde, Sogn og Fjordane
 
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Peppes Pizza Førde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din