“Den dårligste Kinarestaurant”
Anmeldelse av Restaurant Bambus

Restaurant Bambus
Vurdert som nr. 22 av 32 Restauranter i Førde
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Den dårligste Kinarestaurant vi har vært på. Treg servering og likegyldig personale, maten var smakløs og kjøttet seigt.
Personale satt og spiste ute i lokale, slurpet og spiste, udelikat.
Dette stedet kan ikke anbefales.

3  Takk, 476knutr

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Innafor dette. Spiste kylling i karri og stekte nudler med kylling. Kunne vært litt mer Spice i sistnevnte. Karrien var dog godt krydret! Se bilde. Kommer sikkert tilbake!

2  Takk, 161niklasj
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

En fornærmelse mot betalende gjester! Vi ventet en og en halv time på maten, og da forretten endelig kom (sammen med hovedretten 😂) var det som skulle vært kinesisk steam bun helt tørr og smakløs, med en liten kjøttkake som smakte vann i midten. Suppen var ok, men hovedrettene var rett og slett nesten uspiselige. Ihjelkokte grønnsaker, saus uten smak og seigt kjøtt. Sure, uerfarne servitører som helt sikkert er ungdom som har fått sommerjobb. Dropp dette stedet. Rett og slett den verste kinarestauranten jeg har vært på.

1  Takk, Andrine70
Anmeldt 6. juli 2020

Vi var her med 3 familier og bestilte mange retter, men det var en som utmerket seg spesielt for min del. Og det var Sushi maki rullene deres. De har eg tenkt på hele sommeren etterpå. Og måten de var dandert på, med alt tilbehøret. Dette er nok ingen typisk Sushi restaurant, men det de serverte var fantastisk godt :-) Kommer gjerne igjen. Har vert her ved flere anledninger og de lager alltid god mat og er veldig service innstilt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Terje B
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Ok kinesisk mat, litt smakløst. Barneburger var elendig og tørr. Lite fokus på covid 19 reglene. Servitrisen var mer opptatt av sminking enn og servere alt som ble bestilt.

3  Takk, bjornh877

Reisende som så på Restaurant Bambus, så også på

Førde, Sogn og Fjordane
Førde, Sogn og Fjordane

Har du vært i Restaurant Bambus? Del dine erfaringer!