Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke bra.”
Anmeldelse av Restaurant Bambus

Restaurant Bambus
Vurdert som nr. 20 av 21 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

En av de dårligste sushi opplevelsene jeg har hatt. Ventet i 60 min for å få all maten servert på bordet. Flere av servitørene var sure og gretne, slik at man nesten ikke turte å spørre om å få spisepinner. Vi bestilte vanlig vann, og det smakte sjømat/akvarievann. Føltes som om de ikke hadde vasket de vannkrukkene på flere dager. Sushien i seg selv smakte helt ok +/-, men prisen var ALT for dyr for standarden på maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, natanyamadeleine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 102 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi venta 20min på å få bestille fordi servitøren vår plutselig satt seg på nabobordet for å spise middag så vi måtte pent vente, ingen andre servitører hjalp oss. Så ventet vi 45min på maten. Servitørene smilte aldri og var lite serviceinnstillte.

Bestilte crispy chicken med appelsinsaus. Kyllingen ihelstekt og alt for salt, sausen var bare kokt appelsinjuice. Sursøt kylling og biffburger var veldig god da.

Mange kunder snudde i døren da de fikk beskjed om 40min ventetid (det fikk ikke vi vite). Da er det merkelig at 2 av kokkene tar pause samtidig og spiser middag i full uniform & kokkehatt ute i resturanten. Fremstår som lite hygenisk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Mariehusoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig service,mat tam og smakløs.
God øl husets rødvin var fæl.Her trengs det en oppgradering på personalet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, turbobessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her en julikveld (14.juli) med familien for å kose oss med kinamat etter en lang brevandringstur på Haugabreen.

Aller først bestilte vi drikke og vi observerte at bak baren helte de brus fra 1 1/2 liters plastflasker,(!) og dette tok de 49,- per glass for. Kona fikk dog brusen sin fra en vanlig restaurant-flaske.

Kona bestilte sesongens rett med biffig grønnsaker men fikk i realiteten servert bankekjøtt(!) som i tillegg var seigt.

Eldste barn bestilte sushi (nigiri og maki). Hun fikk servert ikke-spiselig-tang (seigt og smakte ikke bra) på maki’en sin og nigiri på størrelse med laksefileter. Hun forsøkte etter beste evne å spise maten (så godt oppdratt som hun er spiser hun maten sin) men jeg skjønte at noe var galt. Jeg smakte selv på maki’en og den var virkelig ikke god. I tillegg klarte de å servere risen på sushien smakløs og vannete.

Min yngste jentunge synes maten var helt OK, innbakt kylling med sursøt saus. Men hun synes at det for lite kylling og for mye deig rundt kyllingen. Jeg smakte på en bit og det var såvidt kylling inni. Det var for det meste deig som i tillegg var fritert altfor lenge.

Min rett var helt grei. Faktisk OK+.
Det var crispi kylling med appelsinsaus.

Men at beste rett var OK+ og en OK( etter barnets skjønn) og to retter som ikke var spiselige er ikke godt nok, selv for nordmenn(!)

Vi er sikkert som nordmenn flest og sier ikke ifra. Det er flaut. Men i dette tilfellet syntes vi at det var på sin plass i si ifra. Aller mest av hensyn til andre kunder og at de kanskje tok til seg en konstruktiv tilbakemelding.

Det første servitøren klarer i si er at «Vi har aldri fått klage på disse rettene før!»

Etter mye om og men så forlot vi restauranten, med «noe» rabatt, to familiemedlemmer fortsatt sultne og 750,-mindre.

De klarte faktisk å lire av seg at vi måtte betale for de sushi-bitene jentungen hadde forsøkt å spise(!)

I tillegg ble det observert at en av servitørene som serverte oss himlet med øynene og lo bak ryggen vår til eier!) Altså en skikkelig hyggelig opplevelse.

Nå sitter kone og eldste barn på Burger King og spiser hver sin meny.

Vi reiser videre til Loen...

(Dette er første gangen jeg noensinne har lagt ut en anmeldelse. Normalt gidder jeg ikke, Restaurant Bambus ble unntaket.(

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kim Henrik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Den dårligste Kinarestaurant vi har vært på. Treg servering og likegyldig personale, maten var smakløs og kjøttet seigt.
Personale satt og spiste ute i lokale, slurpet og spiste, udelikat.
Dette stedet kan ikke anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 476knutr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bambus, så også på

 
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Restaurant Bambus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din