Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig kinamat”
Anmeldelse av Restaurant Bambus

Restaurant Bambus
Vurdert som nr. 18 av 21 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var dårlig kinamat, ikke autentisk i det hele tatt. Den var så anpasset etter norske smaker at det ikke er vert det i det hele tatt, sorry.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 301TrolletW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 95 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Det personale vi hadde var sure og arrogante. Det gjelder ikke det kinesiske personale. Maten var god slik du kan forvente på et slikt sted.
Vi ventet over 1 time før vi fikk maten. Vi måtte bort å be om mer drikke.
Jeg håper dette var ferievikarer. Vi har tidligere hatt god erfaring med Bambus i Førde.
Slik det er nå er det bare å styre unna.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

En av de dårligste sushi opplevelsene jeg har hatt. Ventet i 60 min for å få all maten servert på bordet. Flere av servitørene var sure og gretne, slik at man nesten ikke turte å spørre om å få spisepinner. Vi bestilte vanlig vann, og det smakte sjømat/akvarievann. Føltes som om de ikke hadde vasket de vannkrukkene på flere dager. Sushien i seg selv smakte helt ok +/-, men prisen var ALT for dyr for standarden på maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, natanyamadeleine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi venta 20min på å få bestille fordi servitøren vår plutselig satt seg på nabobordet for å spise middag så vi måtte pent vente, ingen andre servitører hjalp oss. Så ventet vi 45min på maten. Servitørene smilte aldri og var lite serviceinnstillte.

Bestilte crispy chicken med appelsinsaus. Kyllingen ihelstekt og alt for salt, sausen var bare kokt appelsinjuice. Sursøt kylling og biffburger var veldig god da.

Mange kunder snudde i døren da de fikk beskjed om 40min ventetid (det fikk ikke vi vite). Da er det merkelig at 2 av kokkene tar pause samtidig og spiser middag i full uniform & kokkehatt ute i resturanten. Fremstår som lite hygenisk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Mariehusoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig service,mat tam og smakløs.
God øl husets rødvin var fæl.Her trengs det en oppgradering på personalet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, turbobessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bambus, så også på

 
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Restaurant Bambus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din