Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvelds middag i en travel hverdag”
Anmeldelse av Restaurant Bambus

Restaurant Bambus
Vurdert som nr. 20 av 21 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020

Nydelig mat, gode porsjoner og god service. Skrevet av en som har ca 60 restaurangbesøk / år. De som ikke er fornøyd her har nok vært for kjipe!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, JanJ1919
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 104 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020

Vi hadde en god mat-opplevelse i en koselig atmosfære til fornuftige priser. Porsjonene er delt i to, stor og liten, hvor lite er som lunsj å regne. Vi valgte stor til middag, som var mer enn nok mat til å bli god og mett. Dette stedet kan vi absolutt anbefale for både lunsj og middag

Dato for besøk: august 2020
Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var dårlig kinamat, ikke autentisk i det hele tatt. Den var så anpasset etter norske smaker at det ikke er vert det i det hele tatt, sorry.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 301TrolletW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Det personale vi hadde var sure og arrogante. Det gjelder ikke det kinesiske personale. Maten var god slik du kan forvente på et slikt sted.
Vi ventet over 1 time før vi fikk maten. Vi måtte bort å be om mer drikke.
Jeg håper dette var ferievikarer. Vi har tidligere hatt god erfaring med Bambus i Førde.
Slik det er nå er det bare å styre unna.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

En av de dårligste sushi opplevelsene jeg har hatt. Ventet i 60 min for å få all maten servert på bordet. Flere av servitørene var sure og gretne, slik at man nesten ikke turte å spørre om å få spisepinner. Vi bestilte vanlig vann, og det smakte sjømat/akvarievann. Føltes som om de ikke hadde vasket de vannkrukkene på flere dager. Sushien i seg selv smakte helt ok +/-, men prisen var ALT for dyr for standarden på maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, natanyamadeleine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Bambus, så også på

 
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Restaurant Bambus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din