Dårlig mat. Jeg bestilte ytrefilet og det var smakløst og tørt. Vente tid er også dårlig. Not recommended
Styr unna!!!!
Satt i 1,5 time og ventet på maten. Fikk beskjed om at det var litt ventetid, etter 1 time etterlyste jeg maten. Vi var dessverre glemt, men de skulle straks lage maten. Etter 25 minutter måtte jeg nok engang etterlyse maten da jeg så at flere fikk servert mat, tross de hadde bestillt lenge etter oss!!!!!!
Siden det var sendt på kvelden og vi allerede hadde betalt, ble det vanskelig å gå et annet sted.
Det kan være jeg som er farget av jeg har jobbet som kok å servitør i 23 år. Men maten her var ikke bra.
Jeg hadde løvbiff som var alt for krydder og alt for mye salt. Forventet ikke stjerne mat, men når man servere bearnaise direkte fra en span så bør alt annet være iorden. Kona fikk stekt laks som var tør stekt og virket til den hadde kom fra en fryser. Sto hun skulle få stekte poteter til men det var åpenbart frityrstekt potetbåter. Syntes det er overpriset iforhold til det man får og ikke verdt kalorierne.
Jeg vil ikke anbefale plassen.
Mør og saftig biff. Stekt slik jeg ba om. Valgte plankebiff. Kan anbefales. Rask IG trivelig service.
Veldig god pizza og burger å koselig restaurant fantastisk service glutenfri alternativer hyggelig atmosfære,flinke