Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
Booking.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Priceline
USD 145
Vis tilbud
Hotels.comUSD 165
TravelocityUSD 165
HurbUSD 173
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
16
32
15
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
32
15
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 67 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020

Vi var der i to netter først i august. Utrolig fint rom med god seng. Hyggelige ansatte og god frokost. Fin beliggenhet. Eneste minuset var støyen av trafikken om natten/morgenen, og at boblebadet var i ustand. Velger garantert dette hotellet ved neste besøk i Førde! :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wenchehus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Flott hotellrom med god utsikt mot Førde sentrum , riktignok litt trafikkstøy første del av natten ! Ikke middagsservering var jo ett minus men vi fant en fin restaurant i nærheten , Pikant, med god mat ! God service i resepsjonen ! Flott Corona-opplegg i frokostsalen med helt ordinær frokost !

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 587heidiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte som hjalp til med det meste. Veldig god frokost med godt utvalg! Bra renhold i restauranten! Fin beliggenhet i Førde. Veldig koselig hage og uteområde. Fint rom med gode senger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CarolineC63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Ikke veldig prangende fra utsiden, men hotellet var meget bra.

Spesielt så bør de som håndterte frokosten med Covid-19-restriksjoner få skryt. De var godt forberedt, alltid smilende, og meget effektive. Rett og slett strålende!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jarles2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ser litt stuselig ut utvendig, men er nok nylig pusset opp innvendig.
God standard på rommet, Nytt bad.
God frokost med gode systemer på serveringen mot for det mange av de andre hotellene rundt om har.
Hyggelig betjening

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sembrafuru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser