Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
USD 147
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
16
32
15
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
32
15
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 67 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Velkomst i resepsjonen var positiv. Rommet var reint og hadde ikkje ventilasjon. Vasken på badet var utruleg liten og svært lite praktisk. Mogleg å parkera under tak. Frukosten var nokolunde normal, noko for ein kvar smak.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Gammelt hotell, men ny oppusset og flott. En overnatting på vei hjem til Bergen. Rom med utsikt, lite støy. Veldig hyggelig opphold, god service av personal og god frokost. Bra corona håndtering i frokostsalen. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Norgesturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Et eldre men koselig hotell. Vi ba om rom mot baksida, og det var stille og fredelig. Rommet var rent og pent, men badet var kanskje litt lite. Restauranten var strngt i koronatiden, men vi fikk en utmertket frokost.

Romtips: Ta rom mot bakgården om du vil ha det stille. Ut mot gata om du vil se fjorden.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Vi var der i to netter først i august. Utrolig fint rom med god seng. Hyggelige ansatte og god frokost. Fin beliggenhet. Eneste minuset var støyen av trafikken om natten/morgenen, og at boblebadet var i ustand. Velger garantert dette hotellet ved neste besøk i Førde! :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wenchehus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Flott hotellrom med god utsikt mot Førde sentrum , riktignok litt trafikkstøy første del av natten ! Ikke middagsservering var jo ett minus men vi fant en fin restaurant i nærheten , Pikant, med god mat ! God service i resepsjonen ! Flott Corona-opplegg i frokostsalen med helt ordinær frokost !

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 587heidiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser