Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 177
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 177
Vis tilbud
Priceline
USD 146
Vis tilbud
Booking.comUSD 178
Hotels.comUSD 177
eDreamsUSD 178
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (546)
Filtrer anmeldelser
546 resultater
Vurdering fra reisende
133
195
141
56
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
133
195
141
56
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
109114 av 546 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2018

Middagen vi fikk fredag 19.oktober 2018, var preget av dårlig håndverk hos servitørene. Noen av oss måtte vente lenge på rettene, vi fikk stadig feil og måtte korrigere, hovedretten var kald, kalven var overstekt og en av servitørene var uhøflig da vi påpekte mangler.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, altpaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, vi tar med oss dette i vår daglige drift. Vi er opptatt av å levere kvalitet til våre gjester.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

We love this hotel veldig bra hotell med fantastiske lokaler! Og veldig bra spa avdelig! Rommer var helt topp og personalt har vertet oss opp fra start til slutt

Passet oss veldig bra at det er et amfisenter bare 3min å gå fra hotellet

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 675linnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding velkommen tilbake ved en senee anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Bestilte dagens middag i restauranten, som var klippfisk i hvit saus og kokte poteter.
Potetene var helt seige og kalde. Det var en skorpe på ca 2 cm på potetene som hadde gummikonsistens. Må ha ligget framme, ferdig kokt, i dager.
Gulrot og erter var vasne og sausen smakte ingenting. Da det kun var klippfisken som gikk an å spise, var det synd at det bare var noen biter på tallerkenen.
Hotellet ellers er har vanlig/middels standard.
Hyggelig personale i resepsjon og bar.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 560espenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Tusen takk for din tilbakemelding, dette tar vi med oss i vårt arbeide og tar tak i. Ta gjerne direkte kontakt med meg neste gang du er i Førde eller på hotellet så kan vi få rettet opp i dette.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser