Ivar V
Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Odd Erik G, General ManagerScandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juni 2019
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding velkomment tilbake.
0.9 km fra Scandic Sunnfjord Hotel & Spa
45.4 km fra Scandic Sunnfjord Hotel & Spa
47.4 km fra Scandic Sunnfjord Hotel & Spa
Se flere hoteller i Førde
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Vi ankom noe sent ettermiddag på dag 2 av vår vestlandsferie. Sjekket inn, og kom til et pent, godt og varmt rom. Rigget oss til og tok turen ut i sentrum for et måltid. Maikvelden var kjølig og vi var nok en gang glade for varmen på rommet da vi kom tilbake. Gode senger, god dusj og en fantastisk frokost.
Et herlig muntert pluss er de festlige bildene i gangene her.
Kan absolutt anbefales.

1  Takk, t0rhildw
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake.

Anmeldt 23. mai 2019

Scandic Førde- ett stort hotell med ulike rom. Booket rom 2-3 timer før ankomst, og ble tatt hyggelig imot. Helt greit rom, med det som trengs. God frokost, dog med ca hundre spanjoler tuslende rundt så var oppholdet flott.

1  Takk, Shortstaysworldwide
Odd Erik G, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding velkommen tilbake.

Anmeldt 18. mai 2019

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Mange hoteller er like, ofte så like at når man våkner lurer man på hvor man er. Frokosten på Sunnfjord er en opplevelse. Jeg tror det er første gang tranflasken - min faste frokostvenn, sto på plass med et lite plastbeger ved siden. Flott frokost, nyoppussede rom siden sist jeg var her, fint hotell med serviceinnstilt personell som alle gjør en god jobb.

1  Takk, Per741

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding velkomment tilbake.

Anmeldt 12. mai 2019

Bodd her noen ganger, men mange år siden sist. Virker godt oppgradert på rom de siste årene. Seng og badet betyr alt, og det var bra. Ellers greit mht betjening og imøtekommenhet. Men glad jeg hadde sjekket ut via Mail, trengte en avklaring i resepsjonen men ga opp etter 6-7 min. Litt snaut m en resepsjonist kl 09:00 en hverdag kanskje?

Takk, Askerper

Takker for din tibakemelding og din konstruktive kritikk (dette tar vi med oss i vårt arbeide), velkommen tilbake.