Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 163
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.comUSD 163
eDreams
FindHotel
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (532)
Filtrer anmeldelser
532 resultater
Vurdering fra reisende
127
192
140
53
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
127
192
140
53
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 532 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi valgte dette hotellet grunnet spa/basseng og trengingsrom. Når vi ankommer får vi beskjed om at dette er steng, noe som IKKE opplyses om på stedets hjemmesider.
Det som skulle bli en hygggelig stopp på turen, ble en stor nedtur.
Resepsjonist kunne informere om at de gjentatte ganger har bedt ledelse om å oppdatere hjemmesider, uten hell.

Resepsjonist så vår skuffelse, og vi ble tilbudt gratis middag i baren som kompenasasjon.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, fjellgeitalb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Takker for deres tilbakemelding fra deres opplevse ved hotellet, grunnet Covid-19 har ikke alle hotellets fasiliteter blitt åpnet enda. Dette er lagt inn på våre (Scandic) heimesider, men bekalger hvis ikke dette kommer tydelig nok frem.
Håper å kunne ta dere imot når alle deler av hotellet igjen er i drift.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Litt skuffet over hotellet, selv om servicen var på topp. Vi fikk sjekke inn før tiden, og ble alltid møtt med smil i både resepsjon, frokost i lobbybar.

Rommene var fine, men renholdet sånn midt på treet. Litt potetgull under sengen og såperester i dusjen...

Litt kaos lørdags natt, det var veldig lytt på rommene (brøl utenfor og klikking av hæler i gangen), og det virket som hotellet var byens eneste utested... store køer utenfor og langt ifra korona-vennlig om man som hotellgjest ville inn på kveldstid.

Sist gang vi bodde her var dette et hotell med høyere standard enn normalen, men nå ligger det dessverre på gjennomsnittet...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ingaplingaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei - tusen takk for deres tilbakemelding. Vi søker alltid etter forbedringer og for å skape en god atmosfære for våre gjester.
Vi tar med oss dine tilbakemeldinger i vår søken etter å fobedre oss. Håper å se dere igjen som våre gjester.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser