Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
Destinia.com
USD 135
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
FindHotelUSD 152
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (543)
Filtrer anmeldelser
543 resultater
Vurdering fra reisende
132
194
141
55
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
132
194
141
55
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 543 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Da vi år har avbestilt flere turer til varmere strøk valgte vi å ta en liten rundtur på Vestlandet sammen med et vennepar. Sunnfjord var et naturlig første stopp på turen da dette hotellet hadde jeg bodd på mange ganger tidligere i jobbsammenheng. fremdeles et godt hotel som kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, Jansul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi valgte dette hotellet grunnet spa/basseng og trengingsrom. Når vi ankommer får vi beskjed om at dette er steng, noe som IKKE opplyses om på stedets hjemmesider.
Det som skulle bli en hygggelig stopp på turen, ble en stor nedtur.
Resepsjonist kunne informere om at de gjentatte ganger har bedt ledelse om å oppdatere hjemmesider, uten hell.

Resepsjonist så vår skuffelse, og vi ble tilbudt gratis middag i baren som kompenasasjon.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, fjellgeitalb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Takker for deres tilbakemelding fra deres opplevse ved hotellet, grunnet Covid-19 har ikke alle hotellets fasiliteter blitt åpnet enda. Dette er lagt inn på våre (Scandic) heimesider, men bekalger hvis ikke dette kommer tydelig nok frem.
Håper å kunne ta dere imot når alle deler av hotellet igjen er i drift.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Litt skuffet over hotellet, selv om servicen var på topp. Vi fikk sjekke inn før tiden, og ble alltid møtt med smil i både resepsjon, frokost i lobbybar.

Rommene var fine, men renholdet sånn midt på treet. Litt potetgull under sengen og såperester i dusjen...

Litt kaos lørdags natt, det var veldig lytt på rommene (brøl utenfor og klikking av hæler i gangen), og det virket som hotellet var byens eneste utested... store køer utenfor og langt ifra korona-vennlig om man som hotellgjest ville inn på kveldstid.

Sist gang vi bodde her var dette et hotell med høyere standard enn normalen, men nå ligger det dessverre på gjennomsnittet...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ingaplingaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei - tusen takk for deres tilbakemelding. Vi søker alltid etter forbedringer og for å skape en god atmosfære for våre gjester.
Vi tar med oss dine tilbakemeldinger i vår søken etter å fobedre oss. Håper å se dere igjen som våre gjester.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser