Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Travelocity
Priceline
USD 144
Vis tilbud
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (543)
Filtrer anmeldelser
543 resultater
Vurdering fra reisende
132
194
141
55
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
132
194
141
55
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 543 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi har tilbrakt ferien i telt og trengte en overnatting på hotell da været ble dårlig over tid. Koselig personale, god frokost og Ok rom. Rommet var pusset opp senere tid. Mye støy fra kl 07.00 med byggearbeider utenfor. Pluss for gratis parkering og frokostbuffet. Ellers noe kjipt renhold og ikke så flinke til å rydde tallerkner/glass under frokosten før etter en gikk fra bordet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Camilla L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Ok hotell. Ingen P plass akkurat denne kvelden men ordinet seg etter kontakt m resepsjonen. Ok rom. Frokost kunne vært bedre.
Mye folk men slik er det i ferier. Fikk ikke testet andre fasiliteter som spa

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 65tommym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Da vi år har avbestilt flere turer til varmere strøk valgte vi å ta en liten rundtur på Vestlandet sammen med et vennepar. Sunnfjord var et naturlig første stopp på turen da dette hotellet hadde jeg bodd på mange ganger tidligere i jobbsammenheng. fremdeles et godt hotel som kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, Jansul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser