Kjetil7082
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Odd Erik Gullaksen, General ManagerScandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. sep. 2023
Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger velkommen igjen.
0.4 km fra Scandic Sunnfjord Hotel & Spa
35.6 km fra Scandic Sunnfjord Hotel & Spa
Se flere hoteller i Førde
Anmeldt 27. juni 2023

Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2023

Anmeldt 27. juni 2023

Alt var fint og flott, bortsett frå ein ting. Vi var der ei helg i juni med fint sommarver, noko som resulterte i eit utrulig varmt hotelrom. Eg sa ifrå og fekk beskjed om at noko mest sannsynleg ikkje fungerte som det skulle, og det beklaga vedkomande. Eg berre håpe orsakinga ikkje berre ei ei standard-frase, men at det faktisk vert ordna. Score på sovekvalitet (1) skuldast høg temperatur på rommet.

Takk, IngvildSHK

Hei tusen takk for tilbakemelding fra ditt opphold hos oss, vi jobber med å få på plass tilfrestillende ventilasjon på samtlige rom. Vi setter opp/låner ut vifter til noen rom varmeste dagene. Håper å få være deres vertskap ved neste beøk i Førde.

Anmeldt 20. juni 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Anmeldt 5. juni 2023 via mobile enheter

Bodde her to netter, rommet var stort og greit, men manglet mulighet for å lage kaffe på rommet. Basseng området greit og garderobe også. Spiste bufet middag en kveld, og den står ikke til mer en terningkast 2,5. Det er bedre utvalg på kveldsbufet på Strawberry hotell der den er inkludert i prisen, og ikke koster 360kr. Samme nedtur på frokost , dette holder ikke Scandic kvalitet

Takk, alfmagne
Odd Erik Gullaksen, General Manager på Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2023

Hei Alf Magne

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding fra ditt opphold hos oss, vi har nå både a la carte og en egen sommerbuffet tilgjengelig for våre gjester og skal framover sørge for gode mat opplevelser både til middag og frokost. Jeg håper vi får anledning til å være vertskap for deg igjen.

Anmeldt 29. mai 2023

Tv virker ikkje hele helgen, snakke med reception men hadde ikkje folk for å fikse tv. Servitør som servert oss virket veldig stresse litt lite service innstilt. Lite A La carte meny tomt for biff på siste bord setning. kl. 20 . Ellers ein fin og god frukost.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, mila_deocariza

Hei Mila

Tusen takk for din tilbakemelding, vi hadde desverre problem med TV signalene, det er nå fikset.