Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nytt og enda bedre”

Conditori Olefine Elvegarden
Vurdert som nr. 3 av 21 Restauranter i Førde
Prisklasse: USD 3 - USD 46
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God mat og god kaffe. En veldig hyggelig kafeteria og nå med mye bedre plass. Veldig hyggelig personale og rask servering.
Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Går ofte hit for en god, lett lunsj på lørdager da de har et godt utvalg i bakervarer og lunsjretter. Et sikkert valg!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Petter M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Her får du god mat. Både salater, baguetter og kaker. Fekk god caffe latte. God service. Kjekk plass å treffe venner.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 19mcv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017

Kafeen er plassert midt i eit handelshus, og er difor grei å bruke for ein rask kaffikopp eller eit lite måltid under handlerunden. Maten er stort sett god, og prisane er midt på treet. Det kan vere lang ventetid i disken, spesielt laurdagane. Det største problemet er at køen står i same passasjen som folk må gå i når dei skal vidare i senteret. Det medfører dytting og uro i køen. Det har kome seg litt etter at kafeen vart utvida med større areal for sitjeplassar.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Randi K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017

Personale trenger hjelp med mat presentasjon og service. Dårlig mat. Salat dandert med bernaisesaus. Virker som salat i hele byen er laget fra en plass. Ingen variasjon.
Lokasjon er sentralt

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Conditori Olefine Elvegarden, så også på

 

Har du vært i Conditori Olefine Elvegarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din