Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette hadde du ikke overlevd i Texas”
Anmeldelse av Den Gamle Nabo Førde

Den Gamle Nabo Førde
Vurdert som nr. 9 av 21 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Ja hva skal en si. Så har jeg opplevd dette også. Vinen var billig. Vi bestilte den dyreste på menyen. Men glassene kunne vi drukket portvin av........ men det er en annen sak. Vi bestilte to spareribs ,begge tviholdt på kjøttet. Og den ene var i tillegg så rød at Dracula ville likt denne. Vi klager på den ene og bestiller heller en burger. Når vi da omsider fikk burgeren, var det nok lite kjøtt i den. Det var en fet masse som ble servert. Lite godt. Hadde vi fått dette i Austini Texas hadde du blitt drept på stedet. Anbefaler ikke dette stedet. En hyggelig servitør forsøkte så godt han kunne. Ikke rart dette stedet skifter navn.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Fossi2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 51 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten har byttet navn til "Let's Meat".

Her måtte vi vente nesten to timer på å få maten servert. Når maten ble servert var den lunken.

Styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ingemarjanss0nh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte plankebiff og entrecôte. Sjelden god biff. Virkelig til å anbefale Skal spise her neste gang vi er i Førde

Dato for besøk: juni 2020
Takk, lenedingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2019

Vi var 25 personer som hadde bestilt bord i god tid. Fikk ikke drikke før etter 40 minutter og masse purring, maten kom etter over en times venting. plankesteken til 349,- var en tørr klump, en liten stripe pose-potetmos og noen tørre grønsaker. Når jeg klagde, var verten sur og sint og overhode ikke imøtekommende. Kommer aldri tilbake. NB dette er nye eiere av en restaurant som tidligere hadde godt rykte.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Solveig L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2019 via mobile enheter

Hyggeleg atmosfære og servitør med østeuropeisk preg. Her får du god, variert mat i solide porsjoner til ein hyggeleg pris. Under 1000 kr for middag til fire og kaffi attpå er billeg. Absolutt verdt eit besøk.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Q4247IHjanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Gamle Nabo Førde, så også på

Førde, Sogn og Fjordane
 
Førde, Sogn og Fjordane
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Den Gamle Nabo Førde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din