Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uffda”
Anmeldelse av Den Gamle Nabo Førde

Den Gamle Nabo Førde
Vurdert som nr. 10 av 22 Restauranter i Førde
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Smakløs mat, kun overgått av smakløs betjening og en stiv pris. Terningkast 0. Den eneste positive siden er at du kan velge å dra derfra og gå 10 meter for et lang bedre alternativ!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, johnwayne85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 51 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Spiste mexicansk pasta, velsmakende og passe sterk. Servert med godt brød, så et rimelig og greit måltid.Rask og grei servering

Dato for besøk: juni 2021
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2020

Denne gangen var ikkje maten i nærheten av den kvaliteten den var sist. Sørgelig siden eg meldte full score sist gang.. kjøttet var rødt og smakte røykt eller et snev av tennvæske?! Usikker på ka det smakte egentlig, men godt var det ikkje..

Dato for besøk: august 2020
Takk, lenedingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020

Hyggelig restaurant med god mat og hyggelige ansatte! Lite minus for små porsjoner. Kommer nok tilbake :-)

Dato for besøk: august 2020
Takk, Wenchehus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Ja hva skal en si. Så har jeg opplevd dette også. Vinen var billig. Vi bestilte den dyreste på menyen. Men glassene kunne vi drukket portvin av........ men det er en annen sak. Vi bestilte to spareribs ,begge tviholdt på kjøttet. Og den ene var i tillegg så rød at Dracula ville likt denne. Vi klager på den ene og bestiller heller en burger. Når vi da omsider fikk burgeren, var det nok lite kjøtt i den. Det var en fet masse som ble servert. Lite godt. Hadde vi fått dette i Austini Texas hadde du blitt drept på stedet. Anbefaler ikke dette stedet. En hyggelig servitør forsøkte så godt han kunne. Ikke rart dette stedet skifter navn.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Fossi2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Den Gamle Nabo Førde, så også på

 
Førde, Sogn og Fjordane
Førde, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Den Gamle Nabo Førde? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.