Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (97)
Filtrer anmeldelser
97 resultater
Vurdering fra reisende
67
25
1
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
25
1
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 97 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Me var her ei natt på veg heim frå ferie, og vart imponert over kor fint det er her. Hyggelig personale, flotte sanitæranlegg og fin utsikt. Denne campingen er ei perle. Litt for langt å gå til Sogndal sentrum, men sykkel går fint.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camper123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KjornesCamping, Leder  på Kjornes Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019

Så bra! Takk for hyggelig omtale. Fra midten av august er planen å kunne leie ut elektriske sykler til gjestene våre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

For å ta det positive med denne plassen: fin beliggenhet, godt anlegg, ryddig og rene sanitæranlegg. Men det er en plass hvor hovedfokus er på bobiler og med relativt slett kundebehandling.
Vi ankom stedet og fikk anvist område for oppsetting av campingvogn. Mulig vi misforstod plasseringen av vognen, men vi fant oss en plass i anvist område hvor vi satt opp vognen.
Etter en tid dukket bestyreren for plassen opp. Hun var rasende for at vi hadde satt vognen feil, og hadde ingen tro på at dette var en misforståelse. Hun tapte penger på at hun ikke fikk solgt plassen til en bobil. Campingvogner skulle stå på gress i periferien rundt eller et annet jorde hun hadde tilgjengelig. Og enda verre var det at det var en annen campingvogn som hadde gjort samme feilen (mulig disse også hadde misforstått?) Vi følte oss fullstendig overkjørt av denne damen.
Vi flyttet selvfølgelig vognen. Deretter ringte vi opp igjen damen og sa vi hadde flyttet vognen, og spurte om dette var vanlig kundebehandling for dette stedet. Saken kunne vært løst med "det er mulig det har vært en misforståelse, kan dere flytte vognen til et annet sted?". Men bestyreren var fortsatt opptatt av at dette var vår feil og at hun kunne tapt penger.
Dro dagen etter, kommer aldri tilbake. Finnes utrolig mange bedre steder.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, OlavSol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KjornesCamping, Leder  på Kjornes Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019

For det første: takk for positiv omtale av plassen.
Bruk av bobil som ferieform har blitt svært populært. Salget i Norge er doblet de siste 10 årene.
For å møte dette markedet har vi lagt til rette for 55 asfalterte bobilplasser. Disse er fulle hver kveld i høysesongen, ellers også i populære perioder.
Vår erfaring tilsier at vogner er vesentlig lettere i vekt, kan vatres, og gjør mindre skade på gress.
Vi disponerer 2 areal: ett for 55 bobiler og 45 vogner og et annet for telt og vogner, - sistnevnte er for øvrig et populært område.
Dette er en måte å organisere på som vanligvis blir forstått, etterfulgt og akseptert av våre gjester.
Det er mulig vår resepsjonist var utydelig ved innsjekk, i så fall beklager vi dette.
For øvrig vil jeg informere om at naboen du viser til hadde full forståelse da de uten drama eller misnøye flyttet sin vogn. Du ble aldri oppfordret til å verken flytte vognen eller bytte plass.
For oss er alle gjester like verdifulle og vi ønsker ikke å sette grupper opp mot hverandre. Prisene er like for telt og bil, campingvogn eller bobil.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Vi bodde i en av de gule hyttene. Gode senger. Fint bad. Godt utstyrt kjøkken. Vi hadde terrasse v hytten. Sittebenk. Hjelpsomme verter. Fantastisk utsikt. Fine fellesområder. Flotte turområder. 5 min til sentrum. Godt utvalg m butikker.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Britta T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KjornesCamping, Leder  på Kjornes Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2019

Så hyggelig å høre!! Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019

Veldig fint og idyllisk sted. God plass og godt vedlikeholdt. Rene og fine sanitæranlegg. God service, hyggelig betjening og fin utsikt. Sogndal er en fin by full av muligheter. En kort kjøretur, eventuelt gåtur, inn til Sogndal sentrum.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Emma S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KjornesCamping, Eier på Kjornes Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!!
Som eier og driver vil jeg gjerne at de ansvarlige i redaksjonen for Trip Advisor fjerner Andrea Horstad sitt innlegg. Vi kan dokumentere at hun aldri har vært gjest eller bodd hos oss. Vi har forsøkt å rapportere, men når ikke fram via ordinære kanaler. Mvh Eli Helga Grimsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2019

Reiste hit med familien en helg i forbindelse med fotballkamper i Sogn.
Ble positivt overrasket av stedet, veldig rent og velstelt. Nye servicebygg.
Stille og rolig plass.
God orden på plassering av kjøretøy og vogner.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Arve M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KjornesCamping, Leder  på Kjornes Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding - Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser