For å ta det positive med denne plassen: fin beliggenhet, godt anlegg, ryddig og rene sanitæranlegg. Men det er en plass hvor hovedfokus er på bobiler og med relativt slett kundebehandling.
Vi ankom stedet og fikk anvist område for oppsetting av campingvogn. Mulig vi misforstod plasseringen av vognen, men vi fant oss en plass i anvist område hvor vi satt opp vognen.
Etter en tid dukket bestyreren for plassen opp. Hun var rasende for at vi hadde satt vognen feil, og hadde ingen tro på at dette var en misforståelse. Hun tapte penger på at hun ikke fikk solgt plassen til en bobil. Campingvogner skulle stå på gress i periferien rundt eller et annet jorde hun hadde tilgjengelig. Og enda verre var det at det var en annen campingvogn som hadde gjort samme feilen (mulig disse også hadde misforstått?) Vi følte oss fullstendig overkjørt av denne damen.
Vi flyttet selvfølgelig vognen. Deretter ringte vi opp igjen damen og sa vi hadde flyttet vognen, og spurte om dette var vanlig kundebehandling for dette stedet. Saken kunne vært løst med "det er mulig det har vært en misforståelse, kan dere flytte vognen til et annet sted?". Men bestyreren var fortsatt opptatt av at dette var vår feil og at hun kunne tapt penger.
Dro dagen etter, kommer aldri tilbake. Finnes utrolig mange bedre steder.