Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Travelocity
Trip.com
USD 235
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Orbitz.com
eDreams
PricelineUSD 238
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (456)
Filtrer anmeldelser
456 resultater
Vurdering fra reisende
89
132
145
60
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
89
132
145
60
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 456 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2018

Vi bodde to netter på dette hotellet og konkluderte med at vi ikke ønsker et nytt opphold her. Resepsjonistene var hyggelige nok, men rommet var nokså spartansk, og frokosten var "grei nok". Nattesøvnen ble begge netter forstyrret av skrik og bråk utenfor hotellet.
Buffetmiddagen i hotellets hovedrestaurant bød på ganske god kald mat, men den varme maten var verken varm eller god. Den var lunken, og kjøttet var seigt. Til gjengjeld var en av kelnerne i denne restauranten veldig hyggelig og hjelpsom. Det hjalp litt på det heller labre inntrykket.
Den italienske restauranten "La Pergola" hadde ganske god pizza.
Opplevelsen vår etter dette oppholdet er at hotellet klarer seg heller dårlig i forhold til andre hotell i denne kjeden. Vi har bodd en del på Choice hoteller og har alltid opplevd god valuta for pengene.
Dette er definitivt det dyreste og dårligste hotellet vi har vært på i denne kjeden.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Anne_Lene2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Front Office Manager på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018

Hei Anne Lene

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hotellet er lokalisert midt i sentrum, derav kan det være noe støy fra mennesker som går utenfor hotellet.

Glad for å lese at våre flinke servitører løftet inntrykket, samt at pizzaen på La Pergola falt i smak.

Jeg håper likevel dere vil komme tilbake ved en senere anledning, og at vi kan få snu om på inntrykket dere fikk av oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen,
Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Helt Greie rom som var veldig rene. Flott frokost med godt utvalg av både salt, søtt og sunt. Og soft-is (selvbetjent maskin) til kaffen var ekstra hyggelig ligger i gangavstand til alt i sentrum. Hyggelig betjening .

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, eileenbJ9513MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Front Office Manager på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018

Hei Eileen,

Tusen takk for din fine tilbakemelding!

Så kjekt at du fant frokostbuffeten vår smakfull og innholdsrik - JA, soft-is maskinen vår er veldig populær. Bra den falt i smak hos deg også!

Hjertelig velkommen tilbake :-)

Beste hilsner,
Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018

Vi havnet her litt tilfeldig lang utpå kvelden i sommer. Trengte et sted å sove i Sogndal og mye var fullbooket. Vi var sånn sett heldige, fikk god service og hotellets siste ledige dobbletrom. Det var riktignok et HC-rom, men det var jo helt greit. Men her var det virkelig slitent! Mørkt, trangt og utidsmessig. Glad det bare var en natt og hotellet er visst under oppussing, det er helt nødvendig.

Vi tok en øl i baren nede, der var det heldødt på lørdagskvelden, men vi traff kanskje litt feil lørdag?

Frokosten var en bedre opplevelse enn rommet, jeg savnet sild, og den fremskaffet de sporenstreks. Bra service fra kjøkkenets side altså.
Vi spurte om tips til tur i resepsjonen og fikk god hjelp. Trodde vi. Da vi kom fram viste det seg at veien var stengt med bom, så det ble rett og slett bomtur på flere måter. Litt kjedelig når vi hadde kjørt langt og lenger enn langt for å komme opp på fjellet.

I det store og hele en ok opplevelse, men velger nok ikke dette hotellet neste gang. Var ikke verdt prisen.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 535sunnivab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Resepsjonssjef på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Hei Sunniva,

Kjekt at dere var på besøk hos oss i sommer!

Som du sier bygger vi ut, og det nye hotellrommene vil stå klare fra Mai 2019. Håper dere vil ta turen tilbake da sllik at vi kanskje kan få snudd inntrykket dere fikk.

Kjedelig at dere ble møtt med en bomstengt vei - men det er det desverre ikke vi på hotellet som styrer.. Nå vet jeg ikke hvilken rute dette var, men mange av de lokale veiene her i området krever desverre bombetaling.

Velkommen tilbake!

Hilsen Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018

Heldigvis hadde vi bare booket en natt skulle vi ha bodd i Sogndal flere netter så hadde vi byttet hotell.Det skal nevnes at hotellet er under utvidelse/ombyggning men det bør være et lavmål for hva en tilbyr gjester.Rommet vi fikk var mørkt og trist med slitte møbler,minnet mer om en kjellerstue fra 70 tallet.Siden vi bodde på bakkeplan var det selvsagt ingen utsikt bortsett fra en murvegg .Ved kontakt med hotellet fikk vi vite at dette var helt vanlig standar rom på Quality hotel Sogndal så på bakgrunn av det styr unna.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, ellerine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Resepsjonssjef på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018

Hei

Det var kjipt å høre at vi ikke levde opp til deres forventinger..

Som du skriver er vi under utbygging, så jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse når det nye hotellet står klart i Mai 2019 - slik at vi forhåpentligvis klarer å snu inntrykket.

Håper dere fikk en god natts søvn og god frokost i alle fall.

Hjertelig velkommen tilbake.

Hilsen Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Quality Hotel Sognal var ein trivelig opplevelse. Beliggenhet i forhold til sentrum, fjellturer og andre utflukter var ypperlig.
Trivelig og hjelpsom betjening, kaffe og saft stod i restauranten til fri bruk.
God mat og service på begge restaurantene!!
Dårlig med parkering pga utbygging av hotellet, men det var masse p-plasser i nerheten.
Varmt på rommet om natta, men utetempen 30 grader når me var der.
Absolutt et hotel å anbefale!!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, daalvsv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Front Office Manager på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018

Heisann,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Kjekt at du var fornøyd med både mat og service, det gjør oss glade.

Vi har desverre en utfordring i forhold til parkering på hotellets eindom, men dette vil bli mye bedre fra Mai 2019 - da får vi får et nytt og flott parkeringshus på hotellet. Men det var godt å høre du fant alternativ parkering i nærheten!

Håper dere tar turen tilbake til oss.

Hilsen Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser