Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 758
Frokost inkludert
Strawberry Hotels
kr 1 890
Fullt refunderbart før søn. 2. jun.
Expedia.com
kr 1 758
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Lars V S
Bergen, Norge
Anmeldelse av Quality Hotel Sogndal
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lina E, Front Office ManagerQuality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. feb. 2019
Hei Lars!

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss.

Som du sikkert la merke til under oppholdet ditt så holder vi nå på å doble romkapasiteten vår med 111 nye hotellrom og nye konferansefasiliteter! Om bare 3 uker starter vi også totalrenovering av våre fellesareal, så oppgraderingen er ikke langt unna. Alt dette vil stå klart i ny drakt fra 01 mai!

Kjekt at du likevel hadde et fint opphold hos oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Hilsen Lina
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 443
kr 1 710
  • Hotels.com
    kr 1 710
  • Priceline
    kr 2 443
  • Expedia.com
    kr 1 708
0.1 km fra Quality Hotel Sogndal
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 245
  • Expedia.com
    kr 2 184
  • Hotels.com
    kr 1 989
  • Vio.com
    kr 2 245
0.5 km fra Quality Hotel Sogndal
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
kr 2 700
kr 2 300
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 2 296
  • Agoda.com
    kr 2 700
  • eDreams
    kr 2 700
27.3 km fra Quality Hotel Sogndal
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Vio.com
kr 1 425
Fullt refunderbart
  • ZenHotels.com
6.1 km fra Quality Hotel Sogndal
Booking.com
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
1.0 km fra Quality Hotel Sogndal
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 498
  • Priceline
6.1 km fra Quality Hotel Sogndal
Booking.com
    0.2 km fra Quality Hotel Sogndal
    Gratis Wi-Fi
    Hotels.com
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
    • Lol.travel
    27.3 km fra Quality Hotel Sogndal
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Agoda.com
    • ZenHotels.com
    4.5 km fra Quality Hotel Sogndal
    Booking.com
    • Agoda.com
    28.2 km fra Quality Hotel Sogndal
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Sogndal
    Anmeldelser (496)
    Filtrer anmeldelser
    496 resultater
    Vurdering fra reisende
    102
    141
    152
    67
    34
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    102
    141
    152
    67
    34
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    6166 av 496 anmeldelser
    Anmeldt 30. januar 2019

    Hotellet har en flott beliggenhet.Vennlig personale.Mulighet for å velge mellom ulike restauranter.Utmerket rengjøring.Frokost veldig rikelig og med valg.Flott bar service.Rikelig med plass til å slappe av og nyte en kald eller varm drink.

    Dato for oppholdet: januar 2019
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, franco A
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina E, Resepsjonssjef på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2019

    Hei deg,

    Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Den setter vi skikkelig pris på.

    Vi har fantastiske stuepiker, servitører, kokker, resepsjonister og flere som alle hver eneste dag gjør alt de kan for at gjestene våre skal få gode opplevelser hos oss. Veldig kjekt at du var så fornøyd.

    Vi gleder oss til du kommer tilbake på besøk!

    Ønsker deg en fantastisk dag.

    Hilsen Lina

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 16. desember 2018

    Iskaldt nedslitt rom, iskaldt plastikkgulv. Møkkrand i do, halvtett vask og muggene silikonfuger. Radiator som surklet og støyet. Kl. 0400 gav jeg opp å få sove mer. Forlot hotellet og klaget. Ingen refusjon. Kr. 1500,- for ei halv natt!!

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, ToreNordmann
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina E, Resepsjonssjef på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

    Hei Tore

    Jeg har svart deg på mail. Vi beklager igjen for at oppholdet ditt hos oss ikke stod til forventningene.

    Håper vi hører fra deg igjen på mail :-)

    Ønsker deg en fin dag.

    Hilsen Lina

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. september 2018

    Vi bodde to netter på dette hotellet og konkluderte med at vi ikke ønsker et nytt opphold her. Resepsjonistene var hyggelige nok, men rommet var nokså spartansk, og frokosten var "grei nok". Nattesøvnen ble begge netter forstyrret av skrik og bråk utenfor hotellet.
    Buffetmiddagen i hotellets hovedrestaurant bød på ganske god kald mat, men den varme maten var verken varm eller god. Den var lunken, og kjøttet var seigt. Til gjengjeld var en av kelnerne i denne restauranten veldig hyggelig og hjelpsom. Det hjalp litt på det heller labre inntrykket.
    Den italienske restauranten "La Pergola" hadde ganske god pizza.
    Opplevelsen vår etter dette oppholdet er at hotellet klarer seg heller dårlig i forhold til andre hotell i denne kjeden. Vi har bodd en del på Choice hoteller og har alltid opplevd god valuta for pengene.
    Dette er definitivt det dyreste og dårligste hotellet vi har vært på i denne kjeden.

    Dato for oppholdet: september 2018
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sted
      • Rom
      • Service
    2  Takk, Anne_Lene2014
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina E, Front Office Manager på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018

    Hei Anne Lene

    Tusen takk for din tilbakemelding.

    Hotellet er lokalisert midt i sentrum, derav kan det være noe støy fra mennesker som går utenfor hotellet.

    Glad for å lese at våre flinke servitører løftet inntrykket, samt at pizzaen på La Pergola falt i smak.

    Jeg håper likevel dere vil komme tilbake ved en senere anledning, og at vi kan få snu om på inntrykket dere fikk av oss.

    Hjertelig velkommen tilbake!

    Hilsen,
    Lina

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

    Helt Greie rom som var veldig rene. Flott frokost med godt utvalg av både salt, søtt og sunt. Og soft-is (selvbetjent maskin) til kaffen var ekstra hyggelig 😉ligger i gangavstand til alt i sentrum. Hyggelig betjening .

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, eileenbJ9513MN
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina E, Front Office Manager på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018

    Hei Eileen,

    Tusen takk for din fine tilbakemelding!

    Så kjekt at du fant frokostbuffeten vår smakfull og innholdsrik - JA, soft-is maskinen vår er veldig populær. Bra den falt i smak hos deg også!

    Hjertelig velkommen tilbake :-)

    Beste hilsner,
    Lina

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 13. september 2018

    Vi havnet her litt tilfeldig lang utpå kvelden i sommer. Trengte et sted å sove i Sogndal og mye var fullbooket. Vi var sånn sett heldige, fikk god service og hotellets siste ledige dobbletrom. Det var riktignok et HC-rom, men det var jo helt greit. Men her var det virkelig slitent! Mørkt, trangt og utidsmessig. Glad det bare var en natt og hotellet er visst under oppussing, det er helt nødvendig.

    Vi tok en øl i baren nede, der var det heldødt på lørdagskvelden, men vi traff kanskje litt feil lørdag?

    Frokosten var en bedre opplevelse enn rommet, jeg savnet sild, og den fremskaffet de sporenstreks. Bra service fra kjøkkenets side altså.
    Vi spurte om tips til tur i resepsjonen og fikk god hjelp. Trodde vi. Da vi kom fram viste det seg at veien var stengt med bom, så det ble rett og slett bomtur på flere måter. Litt kjedelig når vi hadde kjørt langt og lenger enn langt for å komme opp på fjellet.

    I det store og hele en ok opplevelse, men velger nok ikke dette hotellet neste gang. Var ikke verdt prisen.

    Dato for oppholdet: august 2018
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sted
      • Rom
      • Service
    Takk, 535sunnivab
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina E, Resepsjonssjef på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

    Hei Sunniva,

    Kjekt at dere var på besøk hos oss i sommer!

    Som du sier bygger vi ut, og det nye hotellrommene vil stå klare fra Mai 2019. Håper dere vil ta turen tilbake da sllik at vi kanskje kan få snudd inntrykket dere fikk.

    Kjedelig at dere ble møtt med en bomstengt vei - men det er det desverre ikke vi på hotellet som styrer.. Nå vet jeg ikke hvilken rute dette var, men mange av de lokale veiene her i området krever desverre bombetaling.

    Velkommen tilbake!

    Hilsen Lina

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser