Vi havnet her litt tilfeldig lang utpå kvelden i sommer. Trengte et sted å sove i Sogndal og mye var fullbooket. Vi var sånn sett heldige, fikk god service og hotellets siste ledige dobbletrom. Det var riktignok et HC-rom, men det var jo helt greit. Men her var det virkelig slitent! Mørkt, trangt og utidsmessig. Glad det bare var en natt og hotellet er visst under oppussing, det er helt nødvendig.
Vi tok en øl i baren nede, der var det heldødt på lørdagskvelden, men vi traff kanskje litt feil lørdag?
Frokosten var en bedre opplevelse enn rommet, jeg savnet sild, og den fremskaffet de sporenstreks. Bra service fra kjøkkenets side altså.
Vi spurte om tips til tur i resepsjonen og fikk god hjelp. Trodde vi. Da vi kom fram viste det seg at veien var stengt med bom, så det ble rett og slett bomtur på flere måter. Litt kjedelig når vi hadde kjørt langt og lenger enn langt for å komme opp på fjellet.
I det store og hele en ok opplevelse, men velger nok ikke dette hotellet neste gang. Var ikke verdt prisen.