Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 199
Travelocity
Booking.comUSD 198
Hotels.comUSD 199
PricelineUSD 198
ZenHotels.comUSD 207
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (459)
Filtrer anmeldelser
459 resultater
Vurdering fra reisende
91
133
145
60
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
133
145
60
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 459 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Ok hotell, selv om vi ikke fikk rom i ny del. Minus for høy parkerings avgift ifht bystøresle/sentrums nærhet. Feriens dårligste logistikk i forbindelse med frokost, umulig å holde anbefalt Corona avstand., Choice hotellene burde lære av hverandre. Pluss for veldig bra nabo restaurant til middag

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GrandTour724272
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Beklagar at logistikken på frukost ikkje var bra, me har lært av våre feil og gjort tiltak etter kvart.
Hyggelig at du satte pris på dei andre restaurantane på huset.

Ynskjer deg ein flott dag.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Hotellet var en labyrint, med standard fra 80 tallet! Bekymra meg faktisk over brannsikkerheten, når du ikke finner frem mellom parkering/resepsjon/rom/restauranter/frokoststed når det er lyst - har du da en nubbsjans til å finne frem om det er fullt av røyk der? I hht standard, var rommet svært overpriset. På tide å få oppdatert både rom og inventar. Og, kanskje se litt på parkeringsplassen - greit man vil ha plass til flest mulig biler, men har noen tenkt på at bildørene må kunne åpnes?

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, mortencola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei Morten.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at du opplevde det som vanskeleg å navigere her, her har vi litt å ta tak i.
Når det gjelder kommentaren om standaren på rommet kan du gjerne sende meg ein e-post med meir utfyllande informasjon til ine.skjerven@choice.no

Ynskjer deg ein fin dag vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Helt ok opphold. Overflater var ikke rengjort som er spesielt synd mtp den koronasituasjonen vi er i. Badet var langt under forventning, særlig i forhold til den høye prisen vi betalte. Ingen sjampo/balsam e.l. og utdaterte fasiliteter på badet. Hovedrommet var helt ok, med unntak av de overflatene som ikke var rengjort. God plass på rommet og meget god frokost.

Alt i alt er dette et helt greit hotell, men er ikke verdt den høye prisen det koster per natt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anette g
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære Anette.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gje oss din tilbakemelding.
Beklagar at reinholdet ikkje var på det nivået det skal ligge på, og at du følte prisen var foor høg.

Eg håpar likevel du tek turen tilbake ved ein seinare annledning for å få oppdaterte fasilitetar på badet.

Ha ein fin dag vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Fint hotell. God frokost og veldig nye , fine og moderne rom. Sognal var ikke noe særlig til sted, men det er ikke Hotellet sin feil. Stedet er helt ekstremt med tanke på parkeringsavgifter noe som er veldig pussig da det er masse plass og absolutt ikke noe å se i sentrum. Hotellet var grådige nok til selv å ta perkeringsavgift noe de får trekk for. . Det skal ikke koste det samme å parkere på bygda som i en storby.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, lasseanmort
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding.
Veldig kjekt at både frokosten og rommet falt i smak, det set vi pris på.


Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Selve maten på frokosten var veldig bra, men smittevern-tiltak var nesten fraværende: Kun noen stasjoner med antibac, ellers gikk gjestene i hytt og pine og det var vanskelig å holde avstand. Uhygienisk at gjestene skar brød selv. «Enveiskjøring» rundt buffeten hadde andre Choice-hoteller vi besøkte i sommer, det fungerte mye bedre enn «fri flyt». Ble skuffet over rommet vi fikk. På nettsiden vises bare nye, moderne rom, mens vårt rom var noe helt annet. Luktet gammelt og innestengt, dårlig rengjort under sengene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, marit_aa_me
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Sogndal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar at du opplevde tiltaka som fråværande, vi har no gjort endringar på vår frukost for å tilrettelegge eindå meir ihht smittevernsreglane.
Beklagar at rommet ikkje var som forventa, ta gjerne kontakt med oss direkte viss du kjem tilbake så skal me sørge for at du får eit rom i den nye delen.

Ynskjer deg ein flott dag vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser