Tok en telefon til 3 hoteller i Sogndal etter 12 timer i bil for å sjekke hvem som hadde best betingelser og pris.
På telefon fikk jeg beskjed at rommet var helt OK, ikke i ny del, men at badet var nyoppusset. Så lenge bad er innbydende så går det fint med noen slitne stoler. Valgte derfor dette.
Vedlagte bilder viser vel at dette badet ble pusset opp for minst 20 år siden. Velger å påpeke at jeg ikke har fått det som er lovet.
I resepsjonen får jeg beskjed om at prisen jeg har fått er veldig god... Det gir rett til å lyve om standard?
Det kom en annen mannlig ansatt inn i samtalen som skal vite hva min definisjon av nyoppusset bad er, samt forteller hvor lenge han har jobbet her uten å høre noe om dette. Min favorittkommentar: Det var ikke fliser på badet tidligere, det er det nå.
Definisjonen på nyoppusset bad er altså = Fliser, uansett årgang.
Når begynte man å kverrulere med kunder? Spesielt og meget uprofesjonelt.
Resepsjonisten sa til denne mannen at det var en annen som hadde lagt inn bestillingen og hadde fortalt meg om nyoppusset bad. Jeg hørte på dialekten at det var selv denne personen som fortalte meg dette over telefon. Fint å kaste kollegaen sin under bussen.
Vi ses aldri igjen.