Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 187
Vis tilbud
Agoda.com
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.09.21
PricelineUSD 187
Hotels.comUSD 187
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Vurdering fra reisende
33
82
29
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
82
29
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 154 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her ei natt og det var nok. Rommet og hotellet er "gammel" stil, og noe rar lukt henger i veggene... Frokosten var gjennomsnittlig og pakket i plastfolie, mye var fra sagen før. Parkering er rett på utsiden, men kommunal.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Olav59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020

Utmerket hotell. Meget hyggelig og hjelpsomt personale. Store og flotte rom med behagelige senger og flotte chesterfield møbler. Prikkfritt renhold. Fin utsikt over Sogndal. Forkost var næringsrik og rikholdig. Jeg gir hotellet den aller beste anbefaling.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, terjekristensen63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

et godt valg om du liker å bli satt pris på som gjest.
god mat med lun og roløig stemning i resturanten.
hjemmelaget mat hver dag som vi glder oss til.
frokost med tilgang på niste papir som gjør det enkelt for arbeidsfolk ,
enkelt innsjekk og utsjekk med proffe ansatte,

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, of452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019

Vil fremheve den veldig gode maten. Husmannskost. Frokosten var også variert og delikat.
Fin beliggenhet. Flott gammel stil på rommene med gode senger. Også veldig greit med gratis parkering frem til kl.08.00.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, per407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

Litt 90-talls stil med Chesterfield-møbler og herregårdsgule farger, men det funker fint fordi det er godt vedlikeholdt. Store og veldig rene rom (prikkfritt). Noen flere ladepunkter f.eks ved senga hadde gjort seg.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Birp-Lenne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser