Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 215
Hotels.com
Booking.comUSD 215
PricelineUSD 215
eDreamsUSD 215
FindHotel
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Vurdering fra reisende
33
82
29
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
82
29
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 154 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Rimelig hotell i sentrum. Rommene er rene og pene. Betjeningen er serviceminded.
Hva mer kan du forvente? Parkering finnes rett utenfor.
I disse covid19 tider har hotellet ikke matservering utover frokost.
Brukbart spisested rett over gaten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddvar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Hotellet ligger sentralt og bra til i Sogndal. Engelsk stil i hotellet med chesterfeeld sofaer etc uten at det har det dårlige brittiske servicenivået og renhold.. Kort vei til alt. Resepsjonen anbefalte et bra restaurant. Alt i alt veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, cornelisb796
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her ei natt og det var nok. Rommet og hotellet er "gammel" stil, og noe rar lukt henger i veggene... Frokosten var gjennomsnittlig og pakket i plastfolie, mye var fra sagen før. Parkering er rett på utsiden, men kommunal.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Olav59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020

Utmerket hotell. Meget hyggelig og hjelpsomt personale. Store og flotte rom med behagelige senger og flotte chesterfield møbler. Prikkfritt renhold. Fin utsikt over Sogndal. Forkost var næringsrik og rikholdig. Jeg gir hotellet den aller beste anbefaling.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, terjekristensen63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

et godt valg om du liker å bli satt pris på som gjest.
god mat med lun og roløig stemning i resturanten.
hjemmelaget mat hver dag som vi glder oss til.
frokost med tilgang på niste papir som gjør det enkelt for arbeidsfolk ,
enkelt innsjekk og utsjekk med proffe ansatte,

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, of452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser