Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk cidersmaking hos Odelsgut!

Vi hadde ein fantastisk lørdag på Haug Gard! Vi vart tatt godt imot av Alexander, som viste oss... les mer

Anmeldt 25. august 2024
Janne K
Anbefalast

God cider og dyktig vertskap. Anbefalast på det sterkaste. Fjord Cruise i tillegg gjorde opplevinga... les mer

Anmeldt 12. august 2024
854ines
via mobile enheter
Les alle 66 anmeldelsene

Anmeldt 17. juni 2023

Verdensklasse! Rett og slet helt magiske omgivelser. Alex guidet oss gjennom historien til dette fantastiske stedet fra vikingtiden og frem til i dag. Nydelige produkter. Autentisk og verdt hver en krone. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Botungard
odelsgut, Eier på Odelsgut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2023

Tusen takk for deres tilbakemelding! Det var utrolig hyggelig å møte dere og vi gleder oss til å se dere igjen.

Anmeldt 17. juni 2023 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse både for barn og voksne, flotte omgivelser, mye informasjon om cider laging. Jeg vil sterkt anbefale dette.

Takk, Sherpa10820523072
odelsgut, Eier på Odelsgut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter veldig stor pris på det!
Cecilia & Alexander

Anmeldt 13. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig plass, vi ble så godt mottatt og opplevelsen overgikk våre forventninger! Interessant omvisning og til slutt sider-smaking på låven; deilig sider og lekker servering av snacks. Vi fikk også handlet litt i gårdsbutikken. Dette anbefales!!

Takk, ritaceciliek
odelsgut, Eier på Odelsgut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Vi er så glad at dere tok turen til oss, og at dere fikk en fin opplevelse. Håper vi ser dere igjen!

Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Veldig flott gård, med søte dyr og hyggelige eiere. Vi fikk kose med minigris og lam, og kjøpte med oss 3 flasker av deres hjemmelagde cider. Den smakte helt fantastisk!

Takk, Eskil H
odelsgut, Eier på Odelsgut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Tusen takk for anmeldelsen! Setter veldig stor pris på det.

Anmeldt 5. juni 2023

Nydelig plass med lun atmosfære og smakfull juice/cider til gards- og norgeshistoria!
Ta deg ein tur

Takk, StineS429
odelsgut, Eier på Odelsgut, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Tusen takk for anmeldelsen! Setter veldig stor pris på det.
Håper vi ses igjen!