Første jeg la merke til var den gode stemningen som var i lokalet, og at det var en del ansatte som var til stede.
Første vi ble spurt om var om vi skulle ha kjøtt eller pizza og tok litt tid før vi skjønte hvorfor servitøren spurte om dette.
Lokalet er delt(øvre og nedre etasje) etter hva man skal ha, noe som er annerledes enn andre steder på en positiv måte. Til slutt handler mye om å skille seg ut og der startet dette stedet bra.
Tiden det tok fra vi bestilte, til vi fikk mat, til vi betalte var innenfor det som forventes. Så det var positivt. Dette selv om det var veldig mange folk som spiste denne dagen.
Vi bestilte to stk pizza nr 70 (biff strimler og mozzarella). Denne var det lite smak i, om dette var for å fremheve mozzarella smaken vites ikke. Pizzabunnen var veldig sprø og god. Har spist dyrere og billigere italiensk pizza, men for min del så forventer jeg litt mer smak til denne prisen.
Trekker ikke ned 2 i terningkast pga lite smak, da alle har forskjellige smaksanser.
Dette stedet kunne fått en 4 hvis de hadde kommet bort litt tid etter servering og spurt hvordan maten smakte/om det var noe mer vi trengte. For da kunne jeg bedt om annet krydder enn salt/pepper.
Det var det lille ekstra som manglet.
Neste gang jeg er i området så kommer jeg definitivt til å prøve dette stedet igjen, men da blir det kjøtt av noe slag.