Hadde bestilt bord kl 8. Da jeg og en annen kom først gikk vi frem for å si at vi hadde reservasjon, da ble vi sendt rett tilbake å bedt om å vente litt selv om han aldri kom tilbake. Da det kom to til etter en stund var klokken over 8 og de også gjorde et forsøk ved å si at vi hadde reservasjon, da var det en annen enn den forrige og han tok oss også til side og hentet frem noen andre bak oss heller. Etter en god stund til kom foreldrene våre og da de spurte igjen sa de det samme bortsett fra at denne gangen sa de det snilt og sa grunnen til at vi ikke hadde fått bordet selv om det var en dårlig grunn. Da vi ENDELIG fikk bordet satt vi ute selv om vi hadde bestilt inne for da måtte vi visst sitte seperat, noe vi ikke fikk beskjed om da vi bestilte bordet inne. Vi satt ganske lenge før de i det hele tatt såurte om bestilling men maten kom etter en good time siden det var en del folk og den smakte godt. Men andre som var der var mer uheldige og satt i 45 minutt uten å ha mulighet til å bestille, andre fikk ikke maten sin på mye lenger og mange klagde med god grunn. Jeg skjønner at det var travelt men mye kunne definitvt vært bedre og enkelte kelnere kunne vært laaangt hyggeligere mot oss enn det de var noe alle de andre var sterkt enige i!