Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid på mat og slett service, men god mat!”
Anmeldelse av La Pergola

La Pergola
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Sogndal
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: På La Pergola får du smakfulle rettar i ulike variantar som italiensk pizza, salatar, pasta, heimelaga dessertar og spesialiteten grilla kjøtrettar. I vår lune og varme atmosfære følest det som om du sit i Italia!
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Tre - 3 - kvarter før maten (div. Pastaretter) ble servert!! I tillegg ba vi om å få flytte inn da det ble for kaldt ute, uten at det ble ordnet, ei heller hadde de pledd til oss. Slett og middelmådig service, og «travel» betjening. Men maten var smakfull og god.
Velger nok annet spisested neste gang vi er i Sogndal

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OddS199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære Odd.

Takk for din tilbakemelding.

Beklagar på det sterkaste at servicen ikkje var slik den bør vere, her legg me oss flate.
Kjekt at maten falt i smak i det minste.

God sommar vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 260 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Nydelig forrett, middag og dessert.
Maten kom raskt.
Bra service fra betjeningen og hyggelige lokaler!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 211veronikal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære Veronika.

Tusen takk for ein nydelig tilbakemelding.

Beste helsing
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Elendig service! Tilbyr Ingen barnemeny og kan ikke lage en pizza med 2 deler slik at barna kan dele.. Vi gikk herifra...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EMarskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at servicenivået ikkje var på det nivået de som våre gjester fortjener.
Håpar de kjem tilbake ved ein seinare anledning slik at vi kan gi deg eit betre inntrykk.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi fikk tildelt et bord ganske raskt, enda det var så godt fullt i restauranten. Allikevel forsvarlig plassering m.h.t. smittefare. Hadde utsikt til utleveringsdisken, og det var en opplevelse i seg selv. "Pronto", sa kokken etter hvert som rettene var klare til henting. Vi bestilte "dagens", som var spaghetti vongole. Dette er en rett vi kjenner godt fra både Italia og Frankrike. Litt for mye chili til at vongole-skjellene smakte noe særlig, og litt for mye olje, som lå som en dam nederst i skålen. Har smakt bedre, men den italienske atmosfæren og vennlig og rask service gjorde sitt til at vi trivdes.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Pavane53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din gode tilbakemelding.
Veldig kjekt at vårt konsept falt i smak, det set vi stor pris på.

Ynskjer deg ein god sommar vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men utrolig rotete og dårlig service. Kelnerne virket stresset og kunne dårlig norsk. Men pluss for fin beliggenhet og fint interiør.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 82joma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Veldig kjekt at maten og beliggenheten falt i smak.
Beklagar på det sterkaste at servicen ikkje stod til det nivået vi forventar og som vi ynskjer å gi deg som gjest.
Håpar du tek turen tilbake ved ein seinare annledning slik at me kan gi deg eit betre inntrykk.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Pergola, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i La Pergola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din