Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig restaurant”
Anmeldelse av La Pergola

La Pergola
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Sogndal
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: På La Pergola får du smakfulle rettar i ulike variantar som italiensk pizza, salatar, pasta, heimelaga dessertar og spesialiteten grilla kjøtrettar. I vår lune og varme atmosfære følest det som om du sit i Italia!
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant og med takterasse i strålende vær var det magisk. Kjempegod pizza og kyllingsalat fikk vi å spise. God is til dessert og godt hjelp til vinvalg i tillegg. Kommer veldig gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære Kari.

Tusen takk for din gode tilbakemelding.
Me gler oss til du kjem tilbake.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 260 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Vi forespurte om å reservere bord og fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Så når vi kom ventet vi i kø i 35 min. Når det var vår tur, så vi at det var mange ledige bord. Vi ba om å sitte ute, da det var tre ledige bord ute. Nei, de var blitt RESERVERTE. Vi ble så oppgitt av servicen at vi gikk til Meat Point i stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, inga_roed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære gjest.
Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at de ikkje fekk reservere bord, her har me gjort ein feil, de skulle sjølvsagt ha fått reservert.

Ynskjer deg ein fin sommar vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Tre - 3 - kvarter før maten (div. Pastaretter) ble servert!! I tillegg ba vi om å få flytte inn da det ble for kaldt ute, uten at det ble ordnet, ei heller hadde de pledd til oss. Slett og middelmådig service, og «travel» betjening. Men maten var smakfull og god.
Velger nok annet spisested neste gang vi er i Sogndal

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OddS199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære Odd.

Takk for din tilbakemelding.

Beklagar på det sterkaste at servicen ikkje var slik den bør vere, her legg me oss flate.
Kjekt at maten falt i smak i det minste.

God sommar vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Nydelig forrett, middag og dessert.
Maten kom raskt.
Bra service fra betjeningen og hyggelige lokaler!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 211veronikal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære Veronika.

Tusen takk for ein nydelig tilbakemelding.

Beste helsing
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Elendig service! Tilbyr Ingen barnemeny og kan ikke lage en pizza med 2 deler slik at barna kan dele.. Vi gikk herifra...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EMarskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at servicenivået ikkje var på det nivået de som våre gjester fortjener.
Håpar de kjem tilbake ved ein seinare anledning slik at vi kan gi deg eit betre inntrykk.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Pergola, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i La Pergola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din