Grei mat, service på bunnivå, i tillegg halvsur servitør. Synd det ikke er større konkurranse i Sogndal
Kjære Frank.
Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at servicen var langt frå toppnivå, den skal sjølvsagt vere i motsatt ende på skalaen.
Ynskjer deg ein fortsatt flott dag.
Beste helsing, Ine Skjerven.
Veldig hyggelig restaurant og med takterasse i strålende vær var det magisk. Kjempegod pizza og kyllingsalat fikk vi å spise. God is til dessert og godt hjelp til vinvalg i tillegg. Kommer veldig gjerne tilbake
Kjære Kari.
Tusen takk for din gode tilbakemelding.
Me gler oss til du kjem tilbake.
Beste helsing, Ine Skjerven.
Vi forespurte om å reservere bord og fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Så når vi kom ventet vi i kø i 35 min. Når det var vår tur, så vi at det var mange ledige bord. Vi ba om å sitte ute, da det var tre ledige bord ute. Nei, de var blitt RESERVERTE. Vi ble så oppgitt av servicen at vi gikk til Meat Point i stedet.
Kjære gjest.
Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at de ikkje fekk reservere bord, her har me gjort ein feil, de skulle sjølvsagt ha fått reservert.
Ynskjer deg ein fin sommar vidare.
Beste helsing, Ine Skjerven.
Tre - 3 - kvarter før maten (div. Pastaretter) ble servert!! I tillegg ba vi om å få flytte inn da det ble for kaldt ute, uten at det ble ordnet, ei heller hadde de pledd til oss. Slett og middelmådig service, og «travel» betjening. Men maten var smakfull og god.
Velger nok annet spisested neste gang vi er i Sogndal
Kjære Odd.
Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at servicen ikkje var slik den bør vere, her legg me oss flate.
Kjekt at maten falt i smak i det minste.
God sommar vidare.
Beste helsing, Ine Skjerven.
Nydelig forrett, middag og dessert.
Maten kom raskt.
Bra service fra betjeningen og hyggelige lokaler!
Kjære Veronika.
Tusen takk for ein nydelig tilbakemelding.
Beste helsing
Ine Skjerven.