“Elendig service”
Anmeldelse av La Pergola

La Pergola
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Sogndal
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: På La Pergola får du smakfulle rettar i ulike variantar som italiensk pizza, salatar, pasta, heimelaga dessertar og spesialiteten grilla kjøtrettar. I vår lune og varme atmosfære følest det som om du sit i Italia!
Anmeldt 18. september 2020

Vi hadde reservert for 10 personer men ble fordelt på 2 bord til tross for at de hadde stor nok bord for oss alle. Ingen forklaring. Kelner snakket ikke norsk, kun dårlig engelsk. Flere retter på menyen utsolgt/ikke tilgjengelig, så dårlig utvalg. Ventet lenge på maten, som var OK, men ikke noe å skryte av. Kommer helt sikkert ikke tilbake.

Takk, KatharinaPalkovich
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei Katharina.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar at besøket ditt ikkje vart som venta, her må me berre legge oss flate.

Ynskjer deg ein fin dag vidare.

Anmeldt 26. august 2020

Nydelig mat, både kjøtt, pasta og fisk, gode sitteplasser, middelmådig service, grei pris, anbefales - for maten sin del!

Takk, mortencola
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei Morten.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Så hyggeleg at maten falt i smak.
Håpar å sjå deg igjen ved ein seinare annledning slik at vi kan gje deg topp service :)

Anmeldt 4. august 2020

Tre som bestille, 2 fikk maten etter 1 time og 20 minutter. Ungdommen fikk pizza 10 minutter senere. Biffen var kald utvendig. Servitøren fortalte at den skulle være slik!!??
En stakkars servitør beklaget ventetiden. Ingen restaurantsjef engasjerte seg. Vi har vært her tidligere, men usikker på om vi kommer igjen?

Takk, Rune R
854ines, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære Rune.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar at servicen ikkje var på det nivået det skal ligge, her må me berre legge oss flate.
Håpar likevel du tek turen igjen ved ein seinare anledning slik at vi kan gje deg eit betre inntrykk.

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var gjest på Best Western Sogndal der restauranten var stengt for sommeren. BW anbefaler deres restaurant. Kommer kl 2030 og ser flere ledige bord både inne og ute. Blir spurt om vi er gjester på deres hotell, altså Quality, og svarer nei. Får da beskjed om at de ikke kan ta oss inn men kan prøve etter kl 2100 fordi de måtte prioritere deres hotell gjester. Forstår dette men med flere ledige bord, som var godt synlige var det skuffende og møte på sånn arroganse på lille Sogndal der det er få andre alternativer!!! Opplevde dette som dårlig service rett og slett. Kommer ikke til å anbefale dere!

Dato for besøk: august 2020
Takk, lenabP9585DL

Kjære Lena.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at de ikkje fekk bord og at servicen ikkje var på det nivået vi ynskjer.

Ynskjer deg ein flott dag vidare.

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Grei mat, service på bunnivå, i tillegg halvsur servitør. Synd det ikke er større konkurranse i Sogndal😦

Dato for besøk: august 2020
Takk, messisimba

Kjære Frank.

Takk for din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste at servicen var langt frå toppnivå, den skal sjølvsagt vere i motsatt ende på skalaen.

Ynskjer deg ein fortsatt flott dag.

Reisende som så på La Pergola, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal

Sogndalsfjøra, Sogndal

Har du vært i La Pergola? Del dine erfaringer!