Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god spaghetti, anbefales!”
Anmeldelse av La Pergola

La Pergola
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Sogndal
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: På La Pergola får du smakfulle rettar i ulike variantar som italiensk pizza, salatar, pasta, heimelaga dessertar og spesialiteten grilla kjøtrettar. I vår lune og varme atmosfære følest det som om du sit i Italia!
Anmeldt 27. august 2021

Var innom Sogndal med min nevø som er vegetarianer. Både hans rett og min egen (carbonara) smakte veldig godt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, karinasJ7893IZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2021

Kjære gjest.
Tusen takk for ein god tilkbakemelding, det set vi stor pris på.
Ynskjer deg velkommen tilbake.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (275)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 275 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, pizza med biff var nydeleg. Det var laks med risotto og. Desserten panna cotta burde hatt nyrørt syltetøy nå i sesongen. Hyggelig sted og raske og blide servitører.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Turist63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Kjære gjest.

Tusen takk for ein nydeleg tilbakemelding, veldig kjekt at både mat og service falt i smak.
Me skal absolutt vurdere nyrørt syltetøy no i sesongen, takk for tips.
Ynskjer deg ein fortsatt god sommar.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Under opphold på hotell i Sogndal valgte vi og teste ut en av hotellets tre restauranter. Det var godt trykk da vi var og skulle spise middag. Vi fikk kjapt en som kom og ville ta bestilling, og hentet drikke mens vi ville bestemme oss for hva vi ønsket og bestille. Dette var for så vidt helt greit. Det hadde vært hyggelig med litt flere smil blant de ansatte. Når vi sa vi ønsket og betale fikk vi beskjed om å vente litt. Etter 10 minutter måtte vi igjen spørre etter å få betale. En hyggelig og blid dame som snakket engelsk tok oss med inn og lot oss betale der. Maten var helt grei, man blir mett, og går ikke hjem sulten.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Markedsføring på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Ynskjer deg ein fortsatt god sommar.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fikk ikke ha med barnevogn til 8 uker gammel unge, selv om det var midt på dagen, lite folk og god plass ute. Servitør var sur og lite serviceinnstilt. Pizzaen var middels god, pasta bollonesen var god utenom kjøttdeigen som var ‘melete’ og smakløs.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 799magnusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære gjest.
Takk for at du tok deg tid til å gje oss din tilbakemelding.
Beklagar på det sterkaste besøket ditt ikkje var som venta.
De skulle sjølvsagt ha fått ha med barnevogn, de skulle ha fått god service og god mat.
Her må me berre legge oss flate og be om unnskyldning.

Ynskjer dykk ein fortsatt god sommar.

Beste helsing,
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Kjempe god mat, bra service. Ligger fint til og det er masse godt på menyen. Hvis du er i område anbefaler jeg sterk og ta en tur innom

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Petter A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ine S, Kundeansvarlig på La Pergola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære Petter.

Tusen takk for din flotte tilbakemelding, det set me stor pris på.
Ynskjer deg velkommen tilbake og ein fortsatt god sommar.

Beste helsing,
Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Pergola, så også på

Sogndalsfjøra, Sogndal
 
Sogndalsfjøra, Sogndal
 

Har du vært i La Pergola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.