Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 117
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
eDreams
Priceline
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (576)
Filtrer anmeldelser
576 resultater
Vurdering fra reisende
195
226
102
36
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
226
102
36
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 576 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

En særdeles hyggelig opplevelse. Gjestfrihet og profesjonalitet i alle ledd, gjorde at vi virkelig slappet av og storkoste oss denne helgen. I disse Corrona tider følte vi oss trygge på en naturlig måte, tydelig at de ansatte var godt innformert om nødvendige tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 427h_vardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Koselig hotell med kjempe flinke ansatte som yter en god service.
Gode rutiner på corona tiltak.
God mat i Fossekroa .Kontrollert og smaksrik frokost
Kort vei til parken .Nydelig mat i Trollsalen
Koselige rom med ballkong
Anbefales et besøk

Romtips: Vær tydelig på ditt behov er.Mye og velge blandt
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, torillk2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi hadde to kjempeflotte netter her. Vi kom sent på kvelden, men ble møtt av hyggelig betjening og kom til rent og deilig rom. Genial løsning med køyeseng i tilegg til dobbelseng. Litt små rom eneste, men funket kjempebra!
Hotellet hadde god tilrettelegging med tanke på covod19 med forhåndsbooking av frokost for å unngå kø.
Veldig hyggelig betjening både i resepsjonen og i restauranten! Smilende og behjelpelig til tross for travel og stessende høysesong!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, idamargreteh2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Beliggenheten på hotellet er ideell for besøk i Hunderfossen.

Selve hotellet er neppe pusset opp nevneverdig de siste 25 årene. Slitt glassfiberstrie på veggene osv.

Dyr og dårlig mat i restauranten på hotellet, ok frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Henrikselv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Leide en hytte uten vann, forventet ikke så mye men fikk mer enn forventet! Super koselig hytte, og super fin beliggenhet med mulighet for aktivisering av barn hele tiden! Kino på kvelden for alle barn på hotellet (kort vei fra alle hyttene), lekeplass, minigolf og mye mer!
Anbefaler denne overnattingen på det sterkeste! Kjempe koselig, og ekstremt koselige ansatte☺️

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaddeBrodahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser