Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 132
Hotels.comUSD 132
TravelocityUSD 132
PricelineUSD 310
eDreamsUSD 132
Orbitz.comUSD 132
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (578)
Filtrer anmeldelser
578 resultater
Vurdering fra reisende
197
226
102
36
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
197
226
102
36
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 578 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2021

Da jeg bestilte hotell i mai/juni, sa jeg at jeg trengte glutenfritt. Jeg gjentok det samme da jeg kom til hotellet, men ved frokost hadde de ikke glutenfritt brød. Nedtur.
Veldig lytt mellom rommene.
Betjeningen var veldig hyggelige.
Praktisk at hotellet lå så nærme Hunderfossen familiepark.
Vi dro på tur med barnebarn.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, ArnhildT3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

Vi fikk rom med balkong, noe som var veldig bra. Greit hotell, veldig god frokost. Betjeningen var utrolig hyggelig, og de gjorde at man fikk lyst til å komme tilbake. Hotellet egner seg godt for barn.

Siw

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mammaturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2021

Hyggelig staff- fra den dagen vi bestillte inntil avreise, er de veldig hyggelig og imøtekommende.
Hytten er ok, men veldig rent.
maten er i restaurant er superb
Belligenhet er bra og det blir sikkert mye bedre i sommer da kan man gå i lange tur
bra opplevelse og kan anbefales

Dato for oppholdet: april 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, MaridaS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2021 via mobile enheter

Har nå hatt to flotte opphold i hyttene på Hunderfossen. Med gratis skibuss bort til Hafjell er dette fint sted å bo for skiferie. Veldig trivelig personale og koselige hytter som har alt det nødvendigste. Kommer igjen

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Likesthelittelekstra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. april 2021 via mobile enheter

Flott hotell med en god «magisk» stemning over seg.
God frokost, rene fine rom, nyoppussa bad med god dusj.
Litt støy fra etasjen over. Personalet kunne godt ha vært litt mere påpasselig med gjester som ikke bruker munnbind (koronatiden).

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Venture47869
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser