Super inspirerende omvisning på Ment på Fåberg.

Anbefaler sterkt et besøk til Ment på Fåberg. Vi fikk en superinspirerende omvisning i showrommet... les mer

Anmeldt 28. oktober 2024
Agnete G
10 av 10👍

Fikk omvisning og gavekort i 50 års gave av gode venner. Vi dro sammen og fikk høre om Ment’s... les mer

Anmeldt 27. oktober 2024
419ingunns

2025 av 145 anmeldelser
Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Etter å ha funnet dette stedet på TripAdvisor henger vi oss på at alle de positive anmeldelsene er helt på plass🤩 Her følte vi oss velkomne fra første stund. Fikk akkurat passe oppmerksomhet av eieren og masse historie om stedets opprinnelse og hva de jobber med nå. Gikk glade ut med poser i hendene for å se på produksjonen. Der ble vi like godt mottatt av to smilende menn som forklarte alt om hva de gjorde. Imponerende håndverk🤩 Vi kommer tilbake selv om vi dro hjem med nettadressen for mulighet til å fylle på fra butikken🤣 Anbefales for alle som er i området som skal bruke noen timer til noe annet enn å stå på ski🤩

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, norskpar2017
Anmeldt 22. februar 2024

Dro på omvisning, fikk hjelp til å sette sammen servise og lage ønskeliste. Verten var ekstremt hyggelig og kunnskapsrik, fikk et godt innblikk i hvordan hvert produkt blir laget. Anbefales på det sterkeste å ta turen innom for å se.

Takk, Henrik H
Anmeldt 13. februar 2024 via mobile enheter

Unik opplevelse hvor du møter design og håndverk i ypperste verdensklasse! Du tas hjertelig i mot og føler deg øyeblikkelig som hjemme.

Er du heldig får du en omvisning i produksjon hvor du virkelig kommer tett på produktene og gode håndverket bak produktene.

Anbefales på det sterkest!

Takk, Tom L
Anmeldt 9. februar 2024 via mobile enheter

Nydelige produkter. Inspirerende og hyggelige visningslokaler. Vennlige og hjelpsomme folk! Anbefaler å prioritere en tur hit for alle som liker interiør, håndtverk og kvalitet!

Takk, Siri S
Anmeldt 25. januar 2024

Tony hadde en veldig fin omvisning av produktene til Ment og viste fram produksjonen på en fin måte. Veldig miljøvennlig og inspirerende for fremtiden.

Dato for opplevelse: januar 2024
Takk, Andrine F