Anbefaler sterkt et besøk til Ment på Fåberg. Vi fikk en superinspirerende omvisning i showrommet... les mer
Fikk omvisning og gavekort i 50 års gave av gode venner. Vi dro sammen og fikk høre om Ment’s... les mer
Fantastisk flott omvisning og en hyggelig handel! Flott å se produksjonsprosessen og høre historien bak hvordan Ment ble en realitet! Tusen takk!
Veldig interessant opplevelse å få høre historien og se fabrikken der produktene til Ment lages. Tony var veldig god til å fortelle og forklare! Vi fikk alle en mye større forståelse for hvor mye tid og arbeidet som ligger bak hvert produkt dere selger i butikken. Både produktene deres og fabrikk-tur anbefales på det varmeste!
Hit burde alle ta turen om man er interessert i vakkert håndverk! Fin utstilling, utrolig hyggelig vertskap som tar seg tid til gjestene og forteller villig om alt fra oppstarten av bedriften frem til i dag. Vi fikk også være med å se prosessen fra leire til ferdig produkt. Takk for en uventet flott opplevelse.
Etter å ha funnet dette stedet på TripAdvisor henger vi oss på at alle de positive anmeldelsene er helt på plass🤩 Her følte vi oss velkomne fra første stund. Fikk akkurat passe oppmerksomhet av eieren og masse historie om stedets opprinnelse og hva de jobber med nå. Gikk glade ut med poser i hendene for å se på produksjonen. Der ble vi like godt mottatt av to smilende menn som forklarte alt om hva de gjorde. Imponerende håndverk🤩 Vi kommer tilbake selv om vi dro hjem med nettadressen for mulighet til å fylle på fra butikken🤣 Anbefales for alle som er i området som skal bruke noen timer til noe annet enn å stå på ski🤩
Dro på omvisning, fikk hjelp til å sette sammen servise og lage ønskeliste. Verten var ekstremt hyggelig og kunnskapsrik, fikk et godt innblikk i hvordan hvert produkt blir laget. Anbefales på det sterkeste å ta turen innom for å se.
Unik opplevelse hvor du møter design og håndverk i ypperste verdensklasse! Du tas hjertelig i mot og føler deg øyeblikkelig som hjemme.
Er du heldig får du en omvisning i produksjon hvor du virkelig kommer tett på produktene og gode håndverket bak produktene.
Anbefales på det sterkest!