Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Heftig!!

Dette var en svært heftig opplevelse. Helt vill fart nedover banen, nesten helt på grensa for hva... les mer

Anmeldt 7. juli 2021
203terjek
,
Hommelvik, Norge
via mobile enheter
Bob ga et adrenalinkick i 100 km/h og 3g!

Prøvde Bob på vinterstid, 100 km/h og 3g! Selve turen tar ca. 75 sek. Utrolig morsomt! Det koster... les mer

Anmeldt 3. mars 2020
Thafredrik
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 107 anmeldelsene
  
Anmeldelser (107)
Filtrer anmeldelser
107 resultater
Vurdering fra reisende
78
22
3
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
22
3
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 107 anmeldelser
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Prøvde Bob på vinterstid, 100 km/h og 3g! Selve turen tar ca. 75 sek. Utrolig morsomt! Det koster kr. 300 per person og kr 200 for at instruktøren filmer hele opplevelsen med GoPro og du får filen på en minnepinne. Denne filmen har blitt et minne for livet :-)

Bildet jeg har lagt ved er Taxi Bob. Denne går i 120 km/h og 5g. Håper på å prøve denne ved neste besøk!

Dato for opplevelse: mars 2020
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fikk besøk fra Sverige og bestemte oss for å teste. Helt greit, gikk veldig fort. Vi kikka ikke oss noe rundt der. Var unge folk som jobba der, men han vi kjørte med var dyktig han. Anbefales. Det er ganske så sterk belastning for nakke, men du får info først så klart.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bente L, Markeds- og prosjektskoordinator på Lillehammer Olympic Bob & LugeTrack, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2018

Hei Stian! Takk for besøket og anmeldelsen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

En tur i bob en morsom aktivitet med to tenåringer.
Flinke instruktører og en fartsfylt opplevelse. Dette er ikke for de med mye plager i rygg og nakke men ellers ett stort adrenalinkick.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Kariol74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Kjempebra info/ instruksjon av betjeningen. Anbefaler en tur dit for en heftig opplevelse en ikke får i hverdagen

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, annekristinepedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2017 via mobile enheter

Vi lærte noe nytt. Det var veldig inferessant. Man kan se hvordan det virker hvis man er i bob veldig spenennde

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Wewe O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser