Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
2
5
13
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
5
13
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 39 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021

Campingplassen hadde fine plasser og fint sanitæranlegg. Ok avstand til Hunderfossen, men må gå veien for å komme dit. Det som var ett stort minus var togskinnene! Her skal du være sliten for å få sove. Natt til mandag da vi var der kom det 7 tog i løpet av natten. Det var stille en fra togene en periode fra 0200 - 05.00.. Så ble ikke mye søvn! Vi sov to netter her, men kommer nok ikke igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kaim0rteng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Sto parkert med bobil i 3 netter. Mye rot ifm plassering, og evneveik behandling i resepsjon. Men man kan kanskje ikke forvente mer av 15 år gamle personer som er mer opptatt av å oppdage nye smaker i fra isdisken enn å holde kontroll med ledige plasser, samt betjene kunder.

Plassen i seg selv er genial ifm besøk i eventyrparken. Sanitæranlegget var bra.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AreRoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Det er ikke 500 m til Hunderfossen, det er kun i luftlinje. Det er 1,2 km å gå i motbakke pga man ikke kan krysse jernbanelinja.
Søppelkasser flyter over til tross for gjentagende beskjeder til resepsjonistene uten at noe gjøres og ved adkomst får hvert reisefølge ett (!!!) Do-kort på deling. Kunne ikke få utdelt fler, så når man da er fire stk som vil gå på do, dusje og pusse tenner til forskjellig tid så må dette koordineres veldig nøye. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 949kineg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fin, rein og stor campingplass. Nytt, moderne og stort sanitæranlegg og god tømmeplass for bobil og campingvogn. Triveleg personale og kiosk med litt av det ein treng. Litt liten leikeplass, men gangavstand til andre store leikeområde med utleige av minigolf, trøbåt (svaner) og elektriske minibilar. Hunderfossen like ved, så kort veg om ein skal dit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, ArneS82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Toalettanlegg er nye og fine, men bærer preg av dårlig renhold! Håndsprit kun i resepsjonen! Alle andre campingplasser vi har besøkt har hatt Håndsprit dispensere ved alle sanitæranlegg!

Covid -19 tilrettelegging virker tilfeldig! Kjøkken er stengt pga covid 19 så campere ikke får vasket opp, mens da manglende Håndsprit på sanitæranlegg rundt omkring er fraværende! Renhold er dårlig! Dyre priser i kiosk!

Hadde det ikke vært for beliggenheten i forhold til Hunderfossen tviler jeg på det hadde vært særlig mange her!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Reisedilla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser