Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt, og trangt. Men bra!”
Anmeldelse av Lunsjbaren

Lunsjbaren
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Fagernes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt, og trangt. Det ligger fint til, og veldig god mat. Anbefales om du har god råd.

Ikke veldig mye mer og si:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Elias011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 12 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Bestilte Club sandwich, det var lite valuta for pengene.
Liten porsjon i forhold til hva man får på andre spisesteder.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, annebP99MB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2019 via mobile enheter

Kunne være noe ferskere i disk kjøpte kringle og kaffe var litt tørr men god på smak. Gjærbakst er ikke lett jeg veit det

Dato for besøk: februar 2019
Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Het et det greit å gå etter og under jobb stort utvalg i kaker og lunsjretter hyggelig atmosfære i kjøpesenteret. FK god service og blid betjening

Dato for besøk: juni 2018
Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018

I det sommervarme Fagernes var det deilig og kjølig inne i kjøpesenteret. Serveringen var langsom og maten smakte lite. Meget få kyllingbiter i kyllingpastaen.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, christia200145
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lunsjbaren, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 
Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 

Har du vært i Lunsjbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din