Fru Økern
Dato for oppholdet: mars 2023
Jørn Tveiten Utheim, EierNythun AS, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. mars 2023
Hei Kristin,
Så hyggelig at dere likte det vi gjør! Du setter fingeren på akkurat det vi bruker hele vår arbeidsdag på; kontinuerlig utvikling av produkter ut fra eget kjøkken med så ureiste råvarer som mulig. Nå i april reiser vi et drivhus og gleder oss til egne tomater og annet godt utover sensommeren. Vi har allerede bygget store hügelbed i hagen til grønnsaker og dyrket opp et stykke potetåker på friland. Alt sammen gjødslet med kompostert matavfall fra kjøkkenet og kalvetalle fra en nabo. Dette har vært rene oppdagelsen å få til, såpass høyt til fjells. Vi ligger rett i underkant av 900 meter over havet. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på ny smaksreise ved en senere anledning!
8.5 km fra Nythun AS
      18.2 km fra Nythun AS
      54.5 km fra Nythun AS
      Se flere hoteller i Fagernes
      Anmeldt 27. august 2021

For en mat-perle! Dette er stedet for kulinariske opplevelser, kombinert med gjestfritt og blidt vertskap.
      Hotellet er jo gammelt og litt slitt, men rent og ryddig og som sagt - maten fortjener plass i Michelin!

Dato for oppholdet: august 2021
      1  Takk, Torunn G
      Jørn Utheim, Daglig leder på Nythun AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2022

Takk for din særdeles hyggelige vurdering av vårt kjøkken Torunn! Vi jobber stadig med det du påpeker som slitt, og vi håper at neste gang du kommer vil du finne noen forbedringer. Men som du sier; maten er det viktigste her! Hjertelig velkommen til oss igjen!

Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

Etter en periode med forholdsvis lite sosiale arrangementer, var det en flott opplevelse å få høre Kurve i Låven på Nythun en lørdag ettermiddag. Sangglede så det monner og et variert program med noen flotte enkeltprestasjoner. En stor takk til Kurve!
      Så tryllet Marit og Jørn fram noen matretter i etterkant av konserten, som overgår det meste. Det er en svært god grunn til at dette stedet er kjent for mat i særklasse.
      Tusen takk til Marit og Jørn for nok en smaksopplevelse.

Dato for oppholdet: oktober 2020
      1  Takk, pereinart2018
      Jørn Utheim, Daglig leder på Nythun AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Så hyggelig at du likte arrangementet og at vi lykkes med å gi folk en avveksling i disse tider med kvalitetsunderholdning og mat. Hjertelig velkommen på neste arrangement, dette blir nok en årvis begivenhet!

Anmeldt 2. august 2020

Tusen takk til Marit og Jørn for et meget vellykket opphold hos dere.
      Vi bodde på dobbeltrom og ble imponert over standarden som var gjennomgående meget bra; deilige senger, rent og pent, lekkert bad med Villeroy Boch smart-løsninger og fantastisk utsikt over Kruktjernet. Hele hotellet bar preg av topp vedlikehold med innslag av det moderne.
      Frokosten var nydelig med hjemmebakt brød, knekkebrød og boller og pølser i tillegg til annen lokal mat. Middagen var et kapittel for seg selv som bare må oppleves. Virkelig gourmetmat i fjellheimen tilberedt med kjærlighet og akkompagnert av nydelige viner, anbefalt med god overbevisning.
      Sist men ikke minst var bekjentskapet med Vitania en berikelse, vakthunden på ca 4 kilo som varslet når nye gjester ankom men som ikke leet på øyet nå allerede innsjekkede gjester kom inn!
      Vi kommer veldig gjerne tilbake, gjerne når høsten har farget fjellet.

1  Takk, TRE1805

Det er velig hyggelig at du likte oppholdet og også morsomt at du beskriver rommet som du gjør. Forståsegpåere som ikke engang har vært her (!) har rangert oss til et 2-stjerners hotell på grunnlag av teknisk spekk, som ofte er helt uinteressant for gjesten... Hjertelig velkommen til neste opphold, vi har gourmethelg igjen siste i oktober. Det blir mindre og mer eksklusivt enn før, vi lover deg!

Anmeldt 21. oktober 2019

Fantastisk mat, service på topp, flotte omgivelser. Imøtekommende og hyggelig vertskap som sørger for en personlig og god atmosfære. Hatt 3 besøk/opphold her og opplevelsen er like god hver gang. Blir garantert flere besøk.

Dato for oppholdet: oktober 2019
      Takk, Torbjørn J
      nythun, Eier på Nythun AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2020

Hei Torgbjørn, takk for din vidunderlige anmeldelse! Vi vi veldig gjerne at det skal oppleves akkurat sånn og da må vi takke deg som er mottakelig for det vi gjør! Godt nyttår og hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Marit og Jørn

Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Helt magisk og fantastisk sted. Med utrolig deilig mat.
      Det er en super bra service og hyggelig betjening. En stor og flott hytte som vi leide. Nythun Anbefales på det sterkeste! Det er et flott terreng å gå på tur i.

Dato for oppholdet: september 2019
      Takk, Idagre
      nythun, Eier på Nythun AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Takk for din uforbeholdne kritikk av oss, det varmet virkelig våre hjerter! Velkommen tilbake ved en senere anledning!